Shailene Woodley na reviji Stelle McCartney
 Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock Editorial / Profimedia
teški dani

Slavna glumica šokirala priznanjem: 'Bila sam jako, jako bolesna, bojala sam se hoću li preživjeti'

Sailene Woodley jedna je od iznimnih glumica mlađe generacije, no njezina karijera bila bi i bogatija da je u svemu nije spriječila teška bolest.

Hvaljena glumica nove generacije, mlada Shailene Woodley, progovorila je ovih dana po prvi put o iznimno teškom životnom periodu kroz koji je prošla tijekom snimanja filmske trilogije 'Divergent'. U intervjuu za The New York Times osvrnula se na epidemiju koronavirusa i činjenicu da dane provodi kod kuće u karanteni, a tom prilikom prisjetila se i straha za vlastito zdravlje - koji se pojavio nakon što je u ranim dvadesetima saznala da je teško bolesna. Morala je, kaže, ostaviti niz uloga i prilika sa strane i bila prisiljena staviti zdravlje na prvo mjesto.

Nikada nisam o ovome javno govorila, no jednog dana sigurno hoću.

"Bila sam jako, jako bolesna u ranim dvadesetim godinama. Tijekom snimanja trilogije 'Divergent' radila sam jako naporno, a u isto vrijeme borila se s privatnom, jako teško situacijom vezanom uz moje fizičko zdravlje. Zbog bolesti sam morala odbiti niz prilika, zdravlje je bilo prioritet", rekla je Woodley koja još nije spremna reći o kojoj se bolesti radilo.

Shailene Woodley in the front row
Stella McCartney show, Front Row, Fall Winter 2020, Paris Fashion Week, France - 02 Mar 2020, Image: 502314486, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Swan Gallet/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
Swan Gallet/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
Shailene Woodley naizgled živi bezbrižnim životom velike zvijezde, no zapravo cijelo vrijeme krije tajnu ozbiljnog zdravstvenog stanja

Bojala sam se hoću li preživjeti ono kroz što sam prolazila, hoću li ikada biti zdrava i imati priliku raditi na projektima koji me jako zanimaju.

Iako je i u tom periodu nastavila raditi, bojala se hoće li njezino zdravstveno stanje utjecati u budućnosti na projekte koje će uzeti. "Bila sam u situaciji koja je zahtijevala da pustim karijeru, nisam imala izbora", rekla je i dodala da su danas ti teški dani iza nje.

Usredotočila se kasnije i na svoje mentalno zdravlje, bilo je važno oporaviti se prije snimanja serije "Big Little Lies" koja ju je na neki način vratio na velika vrata. Godinu dana agenti joj nisu slali nikakve scenarije i tijekom tog perioda mislila je da se neće moći vratiti i nastaviti graditi perspektivnu karijeru. Kada je pred nju stigla ponuda za hit televizijsku seriju kuće HBO, nije mogla odbiti. Čula je s kakvim glumačkim imenima će raditi (Nicole Kidman i Reese Witherspoon, op.a.) te je shvatila da bi to mogao biti najbolji mogući povratak nakon turbulentnog perioda koji će uspjela do kraja zadržati privatnim.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 460335425, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Ekipa serije 'Big Little Lies' puno je mladoj kolegici pomogla na setu serije

Čitajte i:

Vjenčanje u raskošnoj vili Lennyja Kravitza u centru Pariza: Od holivudskih zvijezda svi su gledali u Reese Witherspoon

Nikad nije bilo napetije: Napokon je stigao trailer za 'Big Little Lies'

Shailene Woodley: Ne trebaju nam uzori nego vođe

Drew Barrymore fotografirala seksi Shailene Woodley

Linker
14. travanj 2024 00:24