Profimedia, INF
POPUT SVAKE MAME

Slavna glumica pokazala sto je kćerkici spakirala za užinu na izletu

Baš poput svake mame na ovome svijetu, glumica Drew Barrymore s ljubavlju i pažnjom spakirala je užinu svojoj djevojčici Olive koja je otišla u jednodnevni kamp. Pomislio bi netko što li u tom slasnom paketiću na izlet nose djeca slavnih, onih s milijunima, ali vjerujte, isto što i većina naših klinaca!

Da ju može oduševiti svaki trenutak koji dijeli s djecom, pokazala je Drew Barrymore i najnovijom objavom na Instagramu – poput svake mame, kćeri je za izlet, odnosno kamp, narezala malo sira, čajne kobasice, dodala malo krastavaca, jagoda, pokoji oraščić, štapiće… i kalupima za kekse u obliku srca izrezala šnite kruha…

Drew je triput bila u braku, s Jeremyjem Thomasom od 1994. do 1995., zatim od 2001. do 2002 s Tomom Greenom, a lani u kolovozu razvela se od Willa Kopelmana nakon četiri godine. Ovih se dana šuška da je novi muškarac ušao u njezin život, a riječ je o biznismenu Davidu Hutchinsonu.

Djecu je dobila s trećim suprugom, Willom Kopelmanom, a njihove kćerkice Olive i Frankie danas imaju četiri, odnosno tri godine.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Drew Barrymore spends the day at the Ice Cream Museum with Will Kopelman for Father's Day. Drew and Will took their daughters Frankie and Olive to the fun museum.

Pictured: Drew Barrymore, Will Kopelman, Olive Barrymore Koepman, Frankie Barrymore Kopelman

BACKGRID USA 18 JUNE 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 338302250, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Drew Barrymore, Will Kopelman, Olive Barrymore Koepman, Frankie Barrymore Kopelman

Linker
19. travanj 2024 19:12