NAPETOST NE JENJAVA

Slavlje u sjeni sukoba! Najstarija kći Brada i Angeline teško se nosi s njihovim narušenim odnosom

Najstarija kći nekada najpopularnijeg holivudskog para, Angeline Jolie i Brada Pitta, sutra će napuniti 15 godina. Siloh Jolie-Pitt rođendan će proslaviti u sjeni sukoba svojih roditelja.

Iako bi veliki dan Shiloh Jolie-Pitt trebao biti bezbrižan, čini se da tinejdžerica ni rođendan neće proslaviti bez tenzija između rastavljenih roditelja. Borbe nad skrbništvom nisu se uspjele utišati niti oko dogovora za njezinu proslavu, pa će Shiloh rođendan provesti pola dana s tatom, a pola s mamom. Prema pisanju stranih medija, i Brad i Angelina žele da najstarija kći s njima provede cijeli rođendan, zbog čega tenzije traju već mjesecima.

Čitajte i: Bitka o skrbništvu i dalje u punom jeku: Hoće li djeca svjedočiti protiv brada?

Kako je bilo i za pretpostaviti, to loše utječe na Shiloh, potvrdio je izvor za strani medij. Shiloh je do posljednjeg trenutka čekala s rođendanskim pozivnicama za prijatelje jer nije znala gdje će i s kim slaviti. U konačnici je dogovoreno da prvu polovicu dana provede s Bradom, a drugu s Angelinom.

image
Većina djece zauzela je majčinu stranu.
MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA/PROFIMEDIA

Dogovor je postignut, no pretpostavlja se da će proći još dosta vremena da se Shiloh u potpunosti oporavi od razvoda roditelja i navikne na stalnu napetost među njima. Prema pisanju stranih medija, od sve djece para, na 14-godišnjakinju je razvod najviše utjecao, pa još uvijek prolazi proces mirenja s čitavom situacijom.

Čitajte i: Angelina Jolie najiskrenije do sada progovorila o razvodu s Bradom: 'Postala sam nebitna, izgubila sam dio sebe'

Njezina braća i sestre, Maddox, Pax i Zahara, navodno su u sudskom sporu zauzeli majčinu stranu pa su se odavno pomirili s trzavicama među rastavljenim roditeljima.

Linker
15. travanj 2024 11:52