BILJANA GAURINA/CROPIX
Preslatka

Slavlje rođendana nekad i sad: Sementa Rajhard dvjema fotkama svima izmamila osmijeh na lice

Kada pogledamo unatrag, shvatimo koliko život brzo prolazi i kako nam se čini da nam je djetinjstvo bilo jučer. Odrastemo preko noći i neke stvari više nikada nisu iste, kao što je proslava rođendana. Toga se prisjetila i poznata pjevačica koja je za posebnu prigodu objavila simpatične fotografije.

Kada pogledamo unatrag, shvatimo koliko život brzo prolazi i kako nam se čini da nam je djetinjstvo bilo jučer. Odrastemo preko noći i neke stvari više nikada nisu iste, kao što je proslava rođendana. Toga se prisjetila i poznata pjevačica koja je za posebnu prigodu objavila simpatične fotografije.

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard, koja je nedavno postala i majka, proslavila je trideseti rođendan. Tim je povodom na Instagramu objavila dvije simpatične fotografije koje prikazuju kontrast života i kako vrijeme zapravo vrlo brzo prolazi.

S jednom se prisjetila kako je slavila rođendane kao curica, dok ih sada slavi u društvu novih najvažnijih osoba u životu.

"Ovo.....i odjednom slika br 2. Brzinom munje. Volim život, volim sve što mi se dogodilo jer bilo je zapisano. Nije uvijek sve bilo bajno, niti će biti.... Uvijek se MORAMO dočekati na NOGAMA!!!! Sve je zapisano...ali ono najvažnije je: Svako ZLO za neko DOBRO. Slike nam prikazuju najljepše trenutke života, najhrabrije trenutke, jedine trenutke, najteže trenutke.....slike su život. Budi svjedok svojeg života!", dodala je ponosna Sementa ispod fotografija.

Sementa je postala majka djevojčice Stelle sredinom travnja prošle godine. No, pandemija im je poremetila planove oko poroda jer otac Vanja Brundula nije mogao biti u rađaonici.

Ipak, sada uživaju u društvu malene s kojom su već uspostavili ritam. "Da je ona odbijala spavanac od 19 sati, najvjerojatnije bi to bio neki drugi sat za spavanac. Jesam li ja već onda umorna, nakon cjelodnevne akcije? Jesam. Ali: Moje dijete me umori na najpozitivniji način. Umorna sam, ali sretna jer je ona ispunjena, a mamama je to najbitnije", priznala je Rajhard.

"Nakon što Stella zaspi, ide mojih pola sata tišine, pola sata surfanja, trk pod tuš i gledanje ‘Prijatelja‘ pa ‘Moderne obitelji‘", otkrila je pjevačica kako joj izgledaju večeri s malenom.

Egzistencijalni problemi

Iako joj je teška 2020. donijela veliku sreću, suočila se i s egzistencijalnim problemima. Naime, cijelog života je radila u obiteljskom lunaparku, no s dolaskom pandemije, morala ga je zatvoriti.

"Nisam kompetentna da govorim jesu li mjere koje donosi Stožer dobre, jasno mi je da se ne može svima udovoljiti, ali znam da naš lunapark Rajhard eventi ove godine ima pad financija za čak 90 posto, da nije odradio niti jednu manifestaciju, osim dva tjedna u Donjoj Stubici, koji se niti ne može nazvati radom s obzirom na broj posjetitelja”, ispričala je Sementa za Gloria.hr.

"Imali smo dogovoren angažman za Advent, no i to je propalo. To su uistinu strašne stvari posebno kada cijela obitelj živi isključivo od tog posla i kada su radnici kao članovi obitelji. Računi i dalje stižu, ali boli me što još uvijek za nas sezonske poslodavce bez zaposlenih zbog Covida nije stigla nikakva Vladina potpora”, priča Sementa, no nada se da će situacija uskoro biti bolja.

"Trenutno je svima loše i to je dio života i posla. Vjerujemo da će biti bolje. Ja sam freelancer, još uvijek sam na porodiljskom, no uskoro se vraćam, imam već nekoliko prijedloga za suradnju i vjerujem se da ću neku od tih uloga i ostvariti. Poručujem kolegama da će ovo proći i ponovno ćemo snimati i družiti se”, zaključuje.

Linker
26. travanj 2024 05:02