Profimedia, TEMP Rex Features
bridal shower

Slavlje prije svadbe: Jennifer Lawrence u bajkovitoj haljini najavila da bi uskoro mogla pred oltar

Čini se da se bliži vjenčanje slavne oskarovke - o njihovoj vezi i zarukama se ne zna puno, no posljednje fotografije para daju naslutiti da su proslavili bridal shower u New Yorku.

Glumica Jennifer Lawrence (28) ljubav je pronašla u kustosu umjetničke galerije Cooke Maroneyju (34), a da su se zaručili potvrdili su u veljači ove godine. Holivudska glumica i kustos u vezi su od ljeta 2018. godine i prohodali su samo nekoliko mjeseci nakon što je ona prekinula s režiserom Darrenom Aronofskyjem. Od početka veze bili su oprezni i čuvali vezu od javnosti pa detalji o njihovom vjenčanju nisu poznati.

Ipak, zahvaljujući društvenim mrežama, izgleda da se veliki dan bliži, a to je otkrila njezina make-up artistica koja je na Instagramu podijelila fotografiju glumice u bajkovitoj lepršavoj haljini u nježnoj boji breskve. Zajedno s prijateljima i zaručnikom, Jennifer koju ćemo gledati u novom nastavku filma 'X-men' imala je proslavu prije vjenčanja, odnosno bridal shower.

"DA, velika je radost biti s vama u ovim trenutcima! Evo je, dolazi, ne mogu biti sretnija i više uzbuđena što će postati gospođa! Ovog vikenda nazdravili smo za Jen i njezinog odabranika i budućeg mladoženju", napisala je uzbuđena šminkerica u opis fotografije.

Kako doznaje izvor blizak paru za magazin People, par je početkom travnja u New Yorku unajmio dva luksuzna hotela. Izvor ističe kako je Jennifer prava 'obiteljska cura' i da pretpostavlja kako će se vjenčanje odviti u užem krugu obitelji.

U Velikoj Jabuci Jennifer je i rekla sudbonosno 'da', nakon što ju je partner zaprosio na večeri. "Činilo se da nešto slave i ljudi u restoranu su pričali o tome. Prsten je vrlo uočljiv. Sjedili su u kutu, a ona je nosila slatku crnu haljinu s točkicama", rekao je tada svjedok zaruka koji se našao u blizini.

Cooke Maroney and Jennifer Lawrence
New York Rangers v Buffalo Sabres NHL hockey game, New York, USA - 04 Nov 2018, Image: 394126058, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Linker
15. travanj 2024 23:00