Tristan Fewings/Getty Images
ljubav prije svega

Slavi život nakon što je preživjela koronu: Sve je lakše kad kraj sebe ima ljubav života

Nakon što je uz supruga prebrodila još jedan težak udarac, pozitivan nalaz na koronavirus, slavna glumica oglasila se na društvenim mrežama podužim statusom.

Američka glumica Rita Wilson sa suprugom Tomom Hanksom početkom ožujka prošla je strah i neizvjesnost zbog koronavirusa. Nakon što su se prošlog tjedna vratili iz Australije, gdje su doznali da su zaraženi, sada su se vratili kući i prakticiraju izolaciju kako ne bi zarazili druge. No to im, čini se, uopće ne pada teško...

NEW YORK, NY - NOVEMBER 09:  Ton Hanks and Rita Wilson attend the 2018 American Friends of Blérancourt Dinne at Colony Club on November 9, 2018 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Getty Images

Simbolika datuma

"Datum 29. ožujka ima veliki značaj za mene. Kad sam bila na Broadwayu glumila sam uz Larryja Davida prije nego sam na taj dan doznala da imam rak dojke. 29. ožujka je datum kada sam doznala da se nakon pet godina borbe rak povukao nakon dvostuke masektomije. Prije godinu dana na taj dan sam dobila svoju zvijezdu na holivudskoj stazi slavi, a tada sam objavila i svoj četvrti album. Sve to ne bi bilo moguće da nije zdravlja. Zato na taj značajni datum, slavim ljepotu života i blagoslov koji sam dobila od Boga, pogotovo sad kad sam preživjela Covid-19 . Toliko sam zahvalna doktorima, sestrama, obitelji i prijateljima koji su bili uz mene kroz teška vremena", naglasila je Rita.


Uvjek podrška jedno drugome

U prijašnjim intervjuima Rita je govorila o tome tko joj je bio najveća podrška u najtežem razdoblju života.

"Tom i ja samo gledali filmove, gledali smo predivne dokumentarce, jeli smo divnu hranu i trudili smo se ne potonuti nego biti zahvalni." Upravo je njezin suprug objavio da su dobili bitku protiv raka 2017. godine.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 10:  Tom Hanks and Rita Wilson attend 'The Post' European Premeire at Odeon Leicester Square on January 10, 2018 in London, England.  (Photo by Tristan Fewings/Tristan Fewings/Getty Images)
Tristan Fewings/Getty Images
Tom i Rita zajedno su bili u izolaciji nakon što su se u Australiji zarazili koronavirusom.

"Kažu da je bračni život težak, ali zapravo nije", a glumac je otkrio i magičnu formulu sretnog braka. "Nitko se ne bi trebao vjenčati prije tridesete godine", rekao je ponosni suprug.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 09:  Tom Hanks watches his wife Rita Wilson receive an award at the 2018 American Friends of Blérancourt Dinne at Colony Club on November 9, 2018 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Getty Images

Ljubav im se dogodila na filmskom setu, a kemija je bila toliko jaka da se Tom odlučio rastati od svoje prve supruge. Kad ju je upoznao bio je deset godina u braku i sa Samanthom Lewes, djevojkom iz srednje škole, za koju se oženio kad je imao 21 godinu, a koja mu je rodila dvoje djece. U svibnju 2018. Tom Hanks i Rita Wilson proslavili su 30 godina braka, a zvijezda mnogih romantičkih komedija često svoju suprugu obasipa pažnjom...

NEW YORK, NY - NOVEMBER 09:  Rita Wilson and Tom Hanks attend the 2018 American Friends of Blérancourt Dinne at Colony Club on November 9, 2018 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Getty Images


"Ponekad gledam tu damu, raščupanu i toplu od kreveta, u trenirci i s kosom svezanom na vrhu glave i mislim - tako je seksi!", ovim je riječima slavni glumac Tom Hanks 2017. godine opisao što osjeća prema svojoj supruzi.

ČITAJTE I:

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
15. travanj 2024 21:35