pokazala trbuščić

Slatko iščekivanje: Trudna Sophie Turner zasjenila uzvanike na premijeri nove mini serije!

Zvijezda televizijske sage Igre prijestolja prvi se put pojavila u javnosti otkako se saznalo da čeka drugo dijete s glazbenikom Joeom Jonasom s kojim ima dvogodišnju kći Willu.

Britanska glumica Sophie Turner nije mogla odabrati ljepšu prigodu da pokaže svoj trudnički trbuščić od premijere HBO-ove serije "Stubište" u kojoj igra jednu od glavnih uloga. Crvenim tepihom prošetala je držeći za ruke svog supruga, glazbenika Joe Jonasa, a oboje su blistali od sreće. Poznata 26-godišnjakinja, koja se proslavila glumeći u epskom serijalu "Igre prijestolja", već je majka djevojčice Wille rođene 2020., godinu dana nakon što se udala za Jonasa.

image

Sophie na premijeri serije "Stubište" u New Yorku.

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nagađanja da je ponovno u drugom stanju krenula su u veljači kad su nju i Joa paparazzi uhvatili u šetnji Los Angelesom, a snimljene fotografije slučajno su otkrile njezin poveći trbuščić.

Spol njihovog drugog djeteta još se ne zna, a da će ona i suprug po drugi put postati roditelji Sophie je službeno potvrdila uoči premijere Stubišta.

image

Sophie i Joe roditelji su dvogodišnje Wille.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Svi smo uzbuđeni zbog moje trudnoće. Za mene i Joa je ovo najveći blagoslov", kazala je glumica za britanski magazin Elle, čiji je najnoviji broj s trudnom Sophie na naslovnici objavljen na dan premijere.

image

Colin Firth u seriji snimljenoj prema istinitoj priči igra pisca koji je ubio suprugu.

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, u seriji Stubište snimljenoj prema istinitom događaju iz 2001., mlada glumica tumači posvojenu kćerku pisca kriminalističkih romana Michaela Petersona, koji je osuđen za ubojstvo svoje druge žene Kathleen. Petersona igra Oscarovac Colin Firth, a njegovu nesretnu ženu Tony Collette koja jedina od glumačke ekipe nije prošetala crvenim tepihom na njujorškoj premijeri.

Čitajte i: SOPHIE TURNER O TEŠKOM POREMEĆAJU: 'TEK KAD SAM IZGUBILA MENSTRUACIJU POTRAŽILA SAM POMOĆ'

Linker
19. travanj 2024 02:01