Scena iz filma 'Prljavi ples'
 The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia
Nemaju sreće

Slatkica iz 'Prljavog plesa' u teškom životnom krahu: 'Oboje plačemo dok ovo pišemo'

Jennifer Grey i njezin suprug Clark Gregg odlučili su se rastati nakon skoro 20 godina braka. Odluka je bila teška, ali oboje tvrde da nije bilo drugog rješenja.

Glumica Jennifer Grey, najpoznatija po ulozi Baby u hitu "Prljavi ples" s Patrickom Swayzeom, odlučila je okrenuti novu stranicu u životu. Naime, razvodi se od supruga Clarka Gregga nakon 19 godina braka, a vijest je podijelila na društvenim mrežama.

"Nakon 19 godina zajedno, razdvojili smo se u siječnju, znajući da ćemo uvijek biti obitelj koja voli, cijeni i brine se jedno za drugo. Nedavno smo donijeli tešku odluku o razvodu, ali ostajemo bliski i duboko zahvalni na životnom putu kojega smo dijelili i divnoj kćeri koju smo podigli", napisala je u objavi uz fotografiju sa suprugom, dodavši da su oboje plakali dok su ovo pisali.

Ono što je ironično u cijeloj priči jest da bi par za manje od tri tjedna slavio 20. godišnjicu braka u kojem su dobili sada 18- godišnju kćer Stellu.

Sada već bivši par počeo se viđati još 2000. godine, 13 godina nakon što se Grey proslavila ulogom tinejdžerice Baby u 'Prljavom plesu'.

Jennifer Grey is divorcing husband Clark Gregg after 19 years of marriage.
03 Jul 2020,Image: 539419064, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Steven Bergman / AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Steven Bergman / AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Sada već bivši par ima 18-godišnju kćer Stellu.

Iako je njihova ljubav počela vrlo strastveno, pa su se vjenčali već godinu dana kasnije na plaži u Martha’s Vineyardu, čini se da ipak nije bila toliko snažna ni nakon gotovo 20 godina braka.

Ranije ovog mjeseca, Grey je svom bivšem suprugu zaželjela sretan Dan očeva, napisavši: 'Sretan ti Dan očeva. Volim te i jako sam zahvalna što si se pojavio točno onda kada sam te trebala. Hvala ti za veliku potporu i što si predan otac pun ljubavi i što smo zajedno podigli ovo nevjerojatno biće.

Čitajte i:

Boris Rogoznica ne krije svoje osjećaje nakon razvoda: 'Bebo, ne štede nas nimalo, ali mi se ne damo'

Doris Pinčić potvrdila razvod: 'Već neko vrijeme nismo životni partneri'

Sada je sve jasno! Nakon razvoda, bivša Miss donijela još jednu veliku odluku

Definitivan kraj: Megan se javno ljubila s glazbenikom, a Brian zgranuo s odabirom nove partnerice

Linker
19. travanj 2024 22:06