Facebook
UOČI 7. GODIŠNJICE

Slatke brige: Mark Zuckerberg svoju suprugu iznenadio izumom koji sad žele i drugi roditelji

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, svoju je suprugu iznenadio darom - koji je sam napravio

Vlasnik jedne od najpopularnijih društvenih mreža iskoristio je svoje znanje kako bi svojoj supruzi, koja se često noću budila, osigurao da mirnije spava. Naime, Mark Zuckerberg i njegova supruga Priscilla Chan roditelji su dviju djevojčica i na vlastitoj su koži osjetili sve čari roditeljstva. S obzirom na to da je njegova partnerica jako loše spavala, 34-godišnji poduzetnik odlučio je stvari uzeti u svoje ruke i darovao joj "Sleep Box" (Kutiju za spavanje)

"Biti mama je teško i otkad imamo djecu, Priscilla i ja se teško možemo naspavati kroz noć. Ona se budi i provjerava na mobitelu koliko je sati kako bi znala hoće li se djeca uskoro probuditi, a to je razbuđuje i nakon toga ne može ponovno zaspati" - napisao je Zuckerberg.

'Kao inženjeru, napraviti uređaj koji će pomoći mojoj partnerici da bolje spava je jedan od najboljih načina da joj izrazim ljubav i zahvalnost', dodao je i najavio da će se ovaj izum možda uskoro naći na tržištu jer su njegovi brojni prijatelji oduševljeno reagirali. Patent je u obliku drvene kutije te prigušeno svjetli između 6-7 sati ujutro kada se inače bude njihove kćeri Maxima, (3) i August (1 i pol), a ako kutija ne svijetli može mirno nastaviti spavati.

Slatka gesta oduševila je njegove kolege i prijatelje, a mnogi žele i kupiti "Sleep Box". Priscilla Chan dvoje i mark Zuckerberg su u ljubavnoj vezi od 2003., nakon što su se upoznali u redu za toalet na tulumu na Harvardu, a vjenčali su se u svibnju 2012., tako da uskoro slave 7. godišnjicu braka.

Facebook

Linker
15. travanj 2024 20:15