Ljubav i smijeh

Slatka godišnjica jedne od najljepših Hrvatica: ‘Čestitam na izdržljivosti‘

Poznata voditeljica i bivša Miss Universe Hrvatske, Jelena Lešić, proslavila je drugu obiljetnicu braka. Svom suprugu je ova Loto djevojka uputila dirljive riječi.

Jedna od najljepših Hrvatica i poznata voditeljica ima razloga za slavlje ovih dana. Uoči blagdana Jelena Lešić i njezin suprug Krešimir Lešić proslavili su drugu obljetnicu braka. Vesela i aktivna, kakva je, Jelena je zajedničkom fotografijom i s nekoliko riječi obilježila njihov važan datum.

"Hohohoho! Netko ima godišnjicu! Čestitam na izdržljivosti", našalila se Jelena istaknuvši i datum 21. prosinca 2018. kada su ona i suprug jedno drugome izrekli "Da". Na fotografiji je par zagrljen, odjeveni su u sportsku odjeću i uživaju u zajedničkoj aktivnosti na otvorenom.

Ako je suditi prema Jeleninim objavama na društvenim mrežama, ova bivša Miss Universe Hrvatske jednako kao i raskošne toalete, obožava vrijeme provoditi u prirodi i biti aktivna. Nedavno se okušala i u skoku padobranom. Sa suprugom uživa u vodenim sportovima i u plovidbi morem, a kako je rekla u intervjuu za Gloria.hr, bitno im je da zajedničko vrijeme provedu kvalitetno.

Jelena Lešić privatno: Ne nosi šminku, vikendima je na Lošinju, a brak joj cvijeta iako ona i suprug žive na dvije adrese

Ljubav stanuje na dvije adrese

Jelena je otvoreno govorila da suprug i ona, još za vrijeme veze, ne žive na istoj adresi. Ona je zbog posla vezana za Zagreb, a Krešimir za otok Lošinj, no svakog se tjedna vide. "Obožavam voziti i putovati sama. Uzmem si kavicu i vodu, sjednem u auto i pustim si omiljenu glazbu ili jednostavno obavljam pozive (naravno putem Bluetootha) i razmišljam o obvezama. Vožnja trajektom traje svega 25 minuta, a to mi dobro dođe kao mali odmor od vožnje", opisala je Jelena kako izgleda njezin ritualni odlazak u Mali Lošinj svakog tjedna.

Istom je prilikom otkrila i recept za uspješan brak i vezu - našalivši se - kazala je da je tajna u životu na dvije adrese.

"Naš odnos je takav od samih početaka, navikli smo jednostavno tako živjeti. Svaki tjedan smo zajedno, a ovisno o obvezama dogovaramo se hoće li to biti Lošinj, Zagreb ili neko treće mjesto. U svakom slučaju, zanimljivo je, a kada smo zajedno onda je to i kvalitetno provedeno vrijeme. Kao što i sami znate, bitna je kvaliteta, a ne kvantiteta. Oboje imamo puno posla i razumijemo se oko toga", kazala je Jelena u razgovoru za Gloria.hr početkom godine.

Svadba se prije dvije godine odvila u petak, dok je u subotu Jelena već bila pred ekranima na HRT-u. Svadba je bila mala, kratka i slatka. "Odlučili smo se na taj korak, ali smo željeli da bude samo naš, u užem krugu najbližih. Željeli smo intimnu, neopterećenu proslavu ljubavi", rekla je tada Jelena.

Ekskluzivno! Udala se jedna od najljepših Hrvatica: Jelena Glišić rekla veliko 'Da'

Linker
23. travanj 2024 17:04