SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ALBUM DONDA

Skučena soba, madrac na podu i polovan ormar: Kanye West živi na stadionu dok ne završi najvažniji album u karijeri

Glazbeniku ove godine nije lako. Supruga Kim Kardashian podnijela je u veljači papire za razvod, a sad je iz nepoznatih razloga odgodio puštanje albuma. Trebao bi izaći u kolovozu, a nestrpljivi fanovi se pitaju: ‘Buraz, hoćemo li ga dočekati?‘

Glazbeniku ove godine nije lako. Supruga Kim Kardashian podnijela je u veljači papire za razvod, a sad je iz nepoznatih razloga odgodio puštanje albuma. Trebao bi izaći u kolovozu, a nestrpljivi fanovi se pitaju: ‘Buraz, hoćemo li ga dočekati?‘

Samozatajan Kanye West svakoj životnoj prekretnici voli dodati malo dramatičnosti, a to nije propustio niti ovaj put. Naime, reper i dizajner već neko vrijeme živi unutar stadiona Mercedes-Benza u američkoj saveznoj državi Atalanti. Teško je povjerovati da ovaj glazbenik koji je navikao samo na luksuzne lokacije živi u skučenom prostoru, spava u krevetu na podu, a od namještaja ima samo polovan ormar, no izgleda da je tako budući da je na svome Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija koje to i dokazuju.

S kreativnim timom već neko vrijeme radi na 10. studijskom albumu "Donda", koji je već trebao biti vani. Kako je obećao, na stadionu će živjeti sve dok album ne izađe. Novi datum izlaska je šesti kolovoz, dva tjedna kasnije nego što je bilo planirano.

image
Kanye West uskoro će izbaciti 10. studijski album - "Donda".
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Buraz, jedva čekamo da izbaciš album", najčešći su komentari ispod objava gdje pokazuje kako trenutačno živi.

Ovo je Westu iznimno važan projekt zbog toga što je inspiriran ljubavlju dvije najvažnije žene u njegovom životu. Naime, album je nazvao po svojoj majci Dondi koja je 2007. godine preminula. S druge strane, u pjesmi "Love Unconditionally" navodno progovara o supruzi i majci njegovo četvero djece Kim Kardashian, koja je veljači ove godine podnijela papire za razvod.

Čitajte i: Kanye West i Irina Shayk su prekinuli? Romansa se rasplamsala u Francuskoj, a završila mjesec dana kasnije

Čitajte i: Talijanska avantura Kim Kardashian: Djecu ostavila bivšem suprugu, a ona otišla na zasluženi odmor

Prije nekoliko dana na istom je stadionu organizirao party na kojem se slušao njegov novi album, a to nije propustila niti Kim koja je povela njihovo četvero djece. Na stadionu je navodno bilo 42.000 ljudi, a na slušanju albuma prisustvovali su i bivši košarkaš Shaquille O'Neal (49), pjevač CeeLo Green (46) i reper Big Boi (46).

Kayne se na minimalističnoj pozornici sa sivim tepihom i zagasitom rasvjetom pojavio s čarapom na glavi, crvenom jaknom i crvenim hlačama. Na pozornici jedva da je reko i jednu riječ. Irine Shayk, s kojom su ga brojni povezivali nakon zajedničkog odmora u Francuskoj u lipnju, nije bilo na vidiku. Izvori bliski bivšoj manekenki za strane medije demantirali su glasine o tome da su dugogodišnji prijatelji u vezi.

Linker
26. travanj 2024 00:16