odvažili se

Skrivali romansu, trudnoću, a sad i zaruke? Jedan od najtajanstvenijih holivudskih parova uskoro staje pred oltar

Iako su se trudili sakriti sve što se sakriti da, u Hollywoodu tajne vrlo brzo isplivaju pa i ona da zvijezdu serije ‘The Walking Dead‘ i glumicu njemačkog podrijetla uskoor čeka vjenčanje.

Glumci Diane Kruger i Norman Reedus odlučili su stati pred oltar, barem tako tvrdi izvor za People. Naime, par se upoznao na snimanju filma Sky 2015. godine i već tad je među njima zaiskrilo.

Iako su zajedno promovirali film na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, sa svojom romansom izašli su u javnost tek u ožujku 2017. godine, osam mjeseci nakon što je Kruger prekinula dugogodišnju vezu s kanadskim glumcem Joshuom Jacksonom.

Nakon prekida veze koja je trajala punih deset godina, njemačka glumica izjavila je kako se osjeća oslobođeno i zadovoljno te da je naučila na svojim pogreškama.

Čitajte i: Skrivaju sve, ali su uhvaćeni u šetnji: 42-godišnja glumica uživa u prvim majčinskim danima

Diane i Norman oduvijek su bili tajanstveni i u rijetkim prilikama su komentirali svoj odnos pa ne čudi da su tako dugo skrivali svoju vezu, a i Dianinu trudnoću.

image
Diane Kruger je 2018. na Filmskom festivalu u Cannesu nosila široke kreacije kako bi prekrila trudnički trbuh.
TIMM/FACE TO FACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nakon što je na Filmskom festivalu u Cannesu 2018. skrivala svoj struk u širokim kreacijama i izbjegavala alkohol, dalo se naslutiti da očekuje dijete. Sama glumica potvrdila je trudnoću kada je više nije mogla skrivati i to objavom na društvenim mrežama kada je uz svoju crno-bijelu fotografiju stavila emotikon s malim stopalima.

Par je tako krajem 2018. dobio djevojčicu - glumici njemačkog podrijetla to je prvo dijete, dok zvijezda serije 'The Walking Dead' ima 21-godišnjeg sina Mingusa s modelom Helenom Christensen.

Iako je jako teško takvim ljudima skrivati privatni život, Diane i Normanu to dosta dobro ide od ruke. Na društvenim mrežama također su tajnoviti, iako tu i tamo s fanovima podijele neke privatne trenutke, kao što je šetnja s kćerkom. Par do dan danas nije otkrio koje su ime dali kćeri pa je za očekivati da će još neko vrijeme skrivati i svoje zaruke.

image
Diane Kruger u šetnji s kćeri.
ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 10:38