nakon devet godina veze

Skrivali raskid zaruka skoro godinu dana? Slavni par donedavno je djelovao zaljubljeniji no ikad

Glumački par Olivia Wilde i Jason Sudeikis prekinuli su nakon devet godina ljubavi. Čak sedam godina proveli su zaručeni, odgajajući njihovo dvoje djece, zbog kojih su privatno i prijateljski prekinuli.

Zaruke su trajale sedam godina, no umjesto braka glumica Olivia Wilde i glumac Jason Sudeikis odlučili su prekinuli svoju ljubavnu priču. Iako su tijekom niza zajedničkih godina izgledali sretnima i zadovoljnima, čak su dobili i dvije djece, sve to nije bilo dovoljno da ih održi. Izvor je za magazin People izjavio da su Olivia i Jason vezu okončali još početkom ove godine te su otad u prijateljskim odnosima.

image
Početkom godine par je fotografiran u izlasku, a tada je djelovalo da su zaljubljeniji no ikad.
UPI/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA UPI

Ljubavnu vezu nikad nisu okrunili brakom, čak ni onda kada su prije šest godina dobili dječaka Otisa ni prije četiri, kada je stigla kćerkica Daisy.

Olivia i Jason romantično su povezivani još od kraja 2011. godine, a nakon dvije godine veze odlučili su se i zaručiti. Koliko je ozbiljno, ubrzo je dokazao dolazak djece. Upravo ona su im i ovih dana prioritet pa se par odlučio na prekid u prijateljskim okolnostima, zbog kojih su lako dogovorili sve detalje oko zajedničkog skrbništva.

image
Jason i Olivia poznati su kao posvećeni i brižni roditelji.
TERMA,SL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
04. prosinac 2022 08:55