izazvala oduševljenje

Skinula se s razlogom u sedmom desetljeću: I njezin bivši suprug izjavio je da će je voljeti do smrti

Holivudska glumica pozirala je u ružičastom donjem rublje u vlastitoj kupaonici kako bi skrenula pažnju na rak dojke od kojeg obolijeva sve više žena u svijetu, a komentari su su jednoglasni - glumica izgleda sjajno....

Glumica Melanie Griffith (63) objavila je fotografije u donjem rublju na svom Instagram profilu s dobrim razlogom. Pridružila se tako naporima organizacija širom svijeta koje u mjesecu listopadu pojačano rade na podizanju svjesnosti o raku dojke i prikupljanju novca potrebnog za istraživanja terapija i lijekova. Dio prihoda od prodaje rublja kakvo na fotografijama nosi Melanie biti će uplaćen organizacijama koje se bave borbom protiv raka dojke.

Borba s rakom za zvijezdu filma "Zaposlena djevojka" počela je 2009. godine, kada je Melanie "otišla pod nož" kako bi uklonila rane stadije raka na licu. Operacija je ostavila ožiljke i masnice, zbog čega se glumica našla na meti zlih komentara na društvenim mrežama, na što se javno požalila 2012. godine.

image
Melanie je htjela sve svoje pratitelje osvjestiti da se brinu za svoje zdravlje...
NEMO/ MSBH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA NEMO/ MSBH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Stravično je kada shvatite da vam karijera ovisi o izgledu lica, no onda sam shvatila da samo moram staviti flaster i da će sve biti u redu. Samo sam izgledala smiješno", rekla je tada Griffith. Nedavno je njezin bivši suprug Antonio Banderas izjavio nešto što mnogi smatraju da je većinom iznimka, a ne pravilo...

"Nisam u braku s Melanie, ali ona je i dalje moja obitelj. Mogu slobodno reći da je ona moja najbolja prijateljica. Oni su još uvijek moja obitelj - Dakota, Stella i Alexander", rekao je Banderas.

image
Rastava nije označila konačan kraj među njima...
RON WOLFSON, 2004 ALL RIGHTS RESERVED/EVERETT/PROFIMEDIA RON WOLFSON, 2004 ALL RIGHTS RESERVED/EVERETT/PROFIMEDIA

Melanie ima kći Dakotu s Donom Johnsonom te sina Alexandera sa Stevenom Bauerom, a koje je Banderas prihvatio kao vlastitu djecu. Zajedno su, pak, dobili kćer Stellu, i to iste godine - 1996. - kada su se i vjenčali.

"Ona je obitelj i voljet ću je dok ne umrem", naglasio je nedavno i svojom izjavom oduševio svijet.

Linker
19. travanj 2024 22:16