Jude Law i Phillipa Coan
 Agostino Fabio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Ljubav s Phillipom

Skandale ostavio iza sebe: Jude Law želi šesto dijete, smirio se uz anonimnu psihologinju i zaboravio burnu prošlost

Činjenica da je Phillipa Coan tek anonimna djevojka koja nije iz holivudskog svijeta Judea Lawa privukla je dodatno. Vjenčali su se prije nekoliko mjeseci, a glumac otkriva da priželjkuje i šesto dijete.

Otac je petero djece, no glumac Jude Law (47) želio bi imati dijete i sa svojom suprugom Phillipom Coan (32). Samozatajna psihologinja u braku je s glumcem od prošle godine i čini se da je uspjela obuzdati ovog nepopravljivog zavodnika. Law je u intervjuu za Daily Telegraph otkrio da bi volio imati i šesto dijete. 'Naravno, apsolutno! Sretan sam što sam s nekim s kim uživam i zabavljam se kao nikad dosad', rekao je zaljubljeni Jude.

Jude Law ima troje djece s bivšom suprugom Sadie Frost, a dobio je još i djevojčicu sa Samanthom Burke te curicu s Catherine Harding. Law je presretan što se njegova supruga lijepo uklopila u njegovu obitelj. 'Naša veza je stabilna i zdrava, divno funkcioniramo kao obitelj. Tu su moja djeca, koja su već mladi odrasli ljudi, a potom su tu i moji mlađi, s njima je prava radost i veselje. Presretan sam što sam s osobom u koju sam ludo zaljubljen. Ideja o tome da imam još djece mi je izvrsna', dodaje Law.

EXCLUSIVE: Jude Law looks dapper in a navy suit as he joins his typically chic wife Phillipa Coan during a stroll in London
The actor, 46, looked dapper in a navy suit as he strolled along, carrying a copy of Carol Ann Duffy's Armistice: A Laureate's Choice of Poems of War and Peace.
21 Sep 2019, Image: 472260822, License: Rights-managed, Restrictions: NO Australia, Germany, New Zealand, United Kingdom, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Jude Law i Phillipa Coan

S Phillipom se vjenčao u londonskom matičnom uredu u travnju prošle godine. Bila je to intimna, tajna ceremonija, glumac nije pozvao svoje slavne prijatelje da prisustvuju svadbi, već su uz njih bili isključivo obitelj i bliski prijatelji. Uz suprugu se osjeća, kaže, stabilnijim, dosadnijim i usredotočenijim nego što je to bio u prošlosti. Nema potrebe, dodaje, da njegov privatni život bude pred očima javnosti.

July 12, 2019 - London, London, United Kingdom - Image licensed to i-Images Picture Agency. 12/07/2019. London, United Kingdom. Jude Law and wife Phillipa Coan in the Royal Box  on day eleven of the Wimbledon Tennis Championships in London., Image: 457963527, License: Rights-managed, Restrictions: * China, France, Italy, Spain, Taiwan and UK Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia
Jude Law i Phillipa Coan

Što je Judea točno osvojilo kod njegove sadašnje supruge? Prema riječima njegovog bliskog prijatelja, obožava je jer je inteligentna. 'Pravo je osvježenje biti u vezi s djevojkom koja nije iz svijeta showbiza. Potpuno je zaljubljen i ne želi zeznuti ovaj put', rekao je prijatelj glumca nakon što je javnost saznala da je Law u vezi s anonimnom psihologinjom.

Čini se da je Jude napokon pronašao mir. Karijera mu je u ponovnom procvatu, pronašao je ženu izvan svijeta kojim se kreće, a djeca mu odrastaju u ambiciozne mlade ljude. Sin Rafferty želi biti glumac kao i tata, a kći Iris postala je model. Najstariji nasljednici Judea Lawa otišli su tako stopama svojih slavnih roditelja.

Linker
20. travanj 2024 17:27