MEGA / Mega Agency / Profimedia
Prava buntovnica

Skandal u obitelji Clooney: Sestra poznate odvjetnice narušava joj ugled nepromišljenim potezima

Dok poznata odvjetnica i supruga Georgea Clooneyja, Amal, pazi na svaki korak kako si ne bi ugrozila ugled, njezina sestra Tala radi upravo suprotno - vozi u pijanjom stanju i bez važeće vozačke dozvole zbog čega je pokupila zatvorsku i novčanu kaznu te neće smjeti sjesti za volan čak četiri godine.

Tala Alamuddin Le Tallec (47), sestra odvjetnice za ljudska prava Amal Clooney, supruge Georgea Clooneyja, osuđena je na kaznu od tri tjedna zatvora i kaznu od 6400 dolara za nekoliko prometnih prekršaja. Osim toga, osuđena je i za vožnju u pijanom stanju te će joj biti oduzeta vozačka dozvola na četiri godine nakon što izađe iz zatvora.

136514, Tala Alamuddin seen out and about celebrating her birthday in NYC. New York, New York - Thursday April 30, 2015., Image: 241037688, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: RGK, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
RGK, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Tala inače živi u Singapuru, gdje ju je tijekom jednog izlaska zaustavio policajac te ustanovio da je pijana, vozi bez posebne singapurske vozačke dozvole i osiguranja automobila. Kako je ustanovljeno na sudu, Tala je uzela automobil bez pristanka supruga Nicolasa Le Talleca , što je bila još jedna točka optužnice protiv nje.

Policajac koji ju je zaustavio rekao je kako je Tala zaudarala po alkoholu, bila je zbunjena i nije mogla odgovoriti na pitanje otkud i kamo ide.

136519, Tala Alamuddin seen out and about celebrating her birthday in NYC. New York, New York - Thursday April 30, 2015., Image: 241037952, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: RGK, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
RGK, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Tali, koja se u Singapore preselila iz New Yorka, ovo je već drugi prekršaj za vožnju u pijanom stanju. Prvi se dogodio 2013. kada je zbog alkohola izgubila vozačku dozvolu na dvije godine. Majka četvero djece i vlasnica modne linije 'Totally Tala' , rekao je njezin odvjetnik, iskazala je duboko i iskreno žaljenje zbog svojeg postupka te rekla kako trpi posljedice zbog neželjenog publiciteta i objava medija.

Linker
24. travanj 2024 06:48