Jessica Biel
 Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Timberlake pretjerao

Skandal ipak bio previše? Glumica više ne nosi vjenčani prsten, povukla se u sebe i jako je razočarana

Glumica Jessica Biel viđena je bez vjenčanog prstena, a budući da joj je brak s glazbenikom Justinom Timberlakeom uzdrman nakon njegovog nedoličnog ponašanja s kolegicom Alishom Wainwright - mnogi se pitaju hoće li par uopće opstati?

Glumica Jessica Biel viđena je bez vjenčanog prstena pa su strani mediji počeli pisati o mogućem kraju njezinog braka s glazbenikom Justinom Timberlakeom. Poznato je da im je odnos već mjesecima u krizi, a sve nakon što su svijet obišle fotografije pripitog glazbenika kako uživa u prisnom druženju s kolegicom Alishom Wainwright. Družili su se na terasi jednog bara u New Orleansu i izgledali prisnije nego što bi priličilo kolegama i prijateljima.

Justin se nakon skandala javno ispričao svojoj supruzi, no čini se da to nije bilo dovoljno. Prije nekoliko dana Jessica je viđena tijekom kupnje namirnica, bez prstena kojeg je dosad tako sretno nosila. Fotografi su primijetili da isti nedostaje na njezinom prstu dok je prenosila stvari u automobil.

WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 03: (L-R) Justin Timberlake and Jessica Biel pose for portrait at the Premiere of USA Network's
Getty Images
Justin Timberlake i Jessica Biel

Previše sam popio te noći i žalim zbog svog ponašanja.

Da podsjetimo, brak Justina Timberlakea i Jessice Biel u krizi je od studenog 2019. godine, kada su spomenute fotografije obišle svijet. "Pogriješio sam, ali ništa se nije dogodilo između kolegice i mene. Trebao sam znati bolje. Ovo nije primjer koji želim dati svom sinu", rekao je glazbenik i glumac nakon svega.

S Jessicom Biel u braku je od 2012. godine, a prije pet godina stigao im je i sin Silas. Dok glumica šeće Los Angelesom bez vjenčanog prstena, Timberlake joj je za Valentinovo posvetio lijepe riječi na Instagramu, ustvrdivši: "Kad znaš, znaš". Poručio je time svima da je otpočetka njihove veze znao da je Biel prava žena za njega.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 01: Justin Timberlake and Jessica Biel attend the Louis Vuitton Womenswear Spring/Summer 2020 show as part of Paris Fashion Week on October 01, 2019 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Justin Timberlake i Jessica Biel

Linker
10. travanj 2024 12:30