Svaka čast

Sjela za mašinu i šivala: Ornela Vištica otkrila kako se snašla u novoj ulozi i što ju je najviše oduševilo

Glumica Ornela Vištica je otkrila komadić najnovije suradnje njenog kazališta i malene domaće tvornice, isprobala je novu vještinu, a poseban dojam na nju je ostavio dobro uigran tim vrijednih ljudi.

Glumica koja je oduševila svojom ulogom predsjednice, Ornela Vištica, pokazala je da je vješta i u nekim drugim umjetnostima - poput šivanja. Ornela je s ekipom iz matičnog kazališta Kerempuh posjetila tvornicu kišobrana te tamo isprobala napraviti jedan. Na društvenim mrežama podijelila je niz fotografija i snimki pokazavši atmosferu u toj malenoj domaćoj tvornici, ali i svoje oduševljenje onime što je vidjela. Napomenula je da se radi o suradnji kazališta Kerempuh i tvornice Hrvatski Kišobran.

"Oduševljena sam kako je tvornica Hrvatski kišobran koju čine ljudi i njihov vrijedni rad - uigrana. Divno. Uskoro ćete vidjeti što smo danas snimili. I da... pokušala sam izraditi jedan kišobran zajedno s kolegom Markom Makovičićem", napisala je glumica.

Čitajte i: Ornela Vištica ima frizuru sezone! Hit rez za kojim su svi poludjeli sada nosi i poznata glumica

Čitajte i: Inspirirajte se i odvojite tren za mali užitak: Famozna Ornela Vištica recitira 'Tajnu' Desanke Maksimović

Kako se 'snašla'

Vištica je tako sjela za šivaću mašinu, pažljivo slušala upute starije majstorice koja joj je objašnjavala tajne zanata, osim što je slušala, šivaću mašinu je i upogonila. Pokazala je da je sudjelovala i u pripremi prepozantljivih 'trokuta' od nepropusnog materijala, od kojih se kišobrani rade, otkrivši da na njenom stolu nije sve baš išlo 'glatko'.

Iako možda nije savršeno za prvi put, Ornela je cijeli proces prošla s velikim osmjehom na licu. Za kraj je pozirala s vrijednim timom iza ove domaće tvornice.

Osim uvida u to što su radili unutar tvornice, Ornela je podijelila i duhoviti video snimljen na otvorenom, kako je otkrila u Zaprešiću gdje se tvornica i nalazi. Time je pokazala i svoju elegantnu modnu kombinaciju, malu crnu haljinu kombinirala je s klasičnim crnim salonkama i zimski tamnim čarapama, a sve je začinila crvenom sako-jaknom s vojničkim detaljima i nepogrešivom crnom torbom.

Linker
20. travanj 2024 12:22