Boris Kovačev CROPIX
Potpuno drukčiji

Sjećate li se Renea Bitorajca s kosom? Glumac pokazao kako je izgledao prije 26 godina i sve pritom nasmijao

Jedna od ključnih stvari što Renea Bitorajca čine šarmantnim je činjenica da nema kosu, no to kod njega više niti ne primjećujemo. Na Instagramu je podijelio fotografiju iz davnih devedesetih gdje pozira u društvu kolege Gorana Navojca u potpunom drugačijem izdanju nego danas.

Domaćeg glumca Renea Bitorajca (47) svi znamo kao šaljivog, energičnog i simpatičnog ćelavca bez dlake na jeziku. Čak i kada bismo htjeli, nekako ga ne možemo zamisliti s kosom. Da, to je vjerojatno stvar navike, ali davnih devedesetih čak se i Rene mogao pohvaliti frizuricom.

Na svom Instagramu podijelio je fotografiju na kojoj pozira s kolegom Goranom Navojcem u Dubrovniku 1994. godine u prilično drukčijem izdanju nego danas - s crnim prslukom, crvenom maramom oko vrata i - glavom punom kose.

"Rosenkrantz i Guildenstern, Hamlet 1994, Dubrovnik. Kolega Goran Navojec i moja malenkost. Pazi styling... Ha?", napisao je Rene. Fotkom je oduševio obožavatelje koji su mu odmah napisali hrpu šaljivih komentara: "Šta ti je to na glavi?", "Netko mršav, a netko s kosom", "Tad si trebao sušit kosu, a sad samo klimneš glavom i to je to".

Promo
Rene Bitorajac sa suprugom Anom

Rene Bitorajac je u travnju 2018. s kolegom i prijateljem Brankom Đurićem Đurom otvorio kazalište "Luda kuća" za koje Rene kaže da nije samo kazalište, već i pravo ludilište. Nakon šest sezona vođenja showa "Supertalent", odlučio je napustiti voditeljski posao i posvetiti se u potpunosti nekim drugim projektima.

Linker
17. travanj 2024 21:08