You tube
Kakva linija

Sjećate li se Dr. Quinn, žene vrač? Uskoro slavi 68.rođendan, skinula se u bikini i izgleda - senzacionalno!

U godinama kada se većina odlučuje za mirovinu, poznata glumica je i dalje aktivna, a svojim stavom i izgledom dokazuje da istinska ljepota nikada nije prolazna.

U godinama kada se većina odlučuje za mirovinu, poznata glumica je i dalje aktivna, a svojim stavom i izgledom dokazuje da istinska ljepota nikada nije prolazna.

Glumici Jane Seymour ukazala se posebna čast prošle godine kada je pozirala za časopis Playboy u donjem rublju sa svojih 67 godina i dokazala da su godine samo broj. Iako se bliži 68. rođendan, ova uspješna glumica svojim vedrim stavom i senzacionalnim izgledom govori da se osjeća sjajno u svojoj koži.

Njezina figura na fotografiji s Havaja besprijekorna je, a kraljevsko plavi jednodijelni kupaći kostim stoji je kao saliven dok pozira na jahti. 'Plavo nebo, plavi ocean i plavi kupaći kostim! Zahvalna sam što uživam u ovom prekrasnom suncu', napisala je na Instagramu.


instagram

'Mnogi misle da nakon četrdesete ili pedesete godine vaša karijera polako jenjava, pogotovo ako ste u glumačkim vodama, ali ja ni u sedmom desetljeću ne odustajem', rekla je glumica.

Jane je u privatnom životu prošla puno ljubavnih brodoloma. Razvela se četiri puta, a iz prijašnjih brakova ima četvero djece. Nedavno je zvijezda serije 'Dr. Quinn, žena vrač' izjavila kako nije podlegla trendu estetske kirurgije te da na licu nije imala nikakve operacijske zahvate, no priznaje da je korigirala grudi nakon što joj je propao treći brak.

'Mislila sam da to moram napraviti zbog sebe, a napravila sam to zbog pritiska gubitka braka', naglasila je.

Linker
26. travanj 2024 21:45