idila na jahti

Sirove strasti nakon razvoda: Ljubavnici napokon dišu punim plućima bez straha i skrivanja

Drugi najbogatiji čovjek na svijetu provodi blagdane u St. Bartsu s obitelji koja ga, čini se, nije omela kada se tako slobodno prepustio strastima na palubi.

Šef Amazona možda je ostao bez 38 milijardi dolara koje je morao dati supruzi nakon razvoda, ali je dobio slobodu da diše punim plućima i uživa s novom ljubavi gdje i kada to želi. Tako ovih dana svoje ljupko tijelo 57-godišnji Jeff Bezos pokazuje na jahti gdje uživa s novom-starom djevojkom, novinarkom Lauren Sanchez (52).

image
FOTOGRAFIJE: IMP/BACKGRID/ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA IMP/BACKGRID/ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Drugi najbogatiji čovjek na svijetu, odmah iza Elona Muska, provodi blagdane u St. Bartsu s obitelji koja ga, čini se, nije omela kada se tako slobodno prepustio strastima na palubi.

Jeff se 2019. godine rastao od supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka zbog fatalne ljubavnice, a ona se pak razvela od supruga Patricka Whitesella.

Par godina bili su ljubavnici, a onda su oboje odlučili ostaviti partnere i krenuti dalje zajedno, bez skrivanja. Sudeći po stalnoj medijskoj prisutnosti, obožava svaki trenutak proveden u njezinom društvu, a i atraktivna crnka ne skida ruke s mišićavog tijela slavnog bogataša. On pak u posljednje vrijeme njeguje zdraviji način života pa tako spava po osam sati, zdravo se hrani i puno vježba.

image
IMP/BACKGRID/ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

ČITAJTE I: Jeffu Bezosu nije se baš svidio flert DiCaprija i njegove djevojke: ‘Leo, dođi ovdje, želim ti nešto pokazati‘

Par je u javnosti prvi put službeno viđen na Wimbledonu, gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale tijekom kojega su razmjenjivanjem nježnosti, a otad su rado viđeni gosti raznih mondenih svjetskih destinacija te društvenih događanja.

No, ni Bezosova bivša supruga ne gubi vrijeme nakon razvoda. Milijardera je zamijenila srednjoškolskim profesorom Danom Jewettom, za kojega se udala u ožujku ove godine.

image
IMP/BACKGRID/ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

ČITAJTE I: Kako se razvode najbogatiji ljudi na svijetu? Uglavnom galantno, no jedan milijarder ženu je ostavio - bez ičega

Bezos je preko Amazonovog glasnogovornika čestitao novopečenom paru. "Dan je odličan čovjek, sretan sam i uzbuđen zbog njih dvoje," rekao je. Otkada se rastala, MacKenzie Scott se posvetila radu s humanitarnim organizacijama koje vode žene, a donira i bankama hrane te koledžima koje pohađaju crnci.

Kako je bila napisala u prosincu, od 2019. godine je raznim izvorima donirala preko četiri milijarde dolara, a izjavila je da tijekom života želi podijeliti veliku većinu onoga što ima. Forbes procjenjuje da raspolaže s 53 milijardi dolara.

Linker
25. travanj 2024 21:46