KIM HAUGHTON/SHUTTERSTOCK
TRAGIČAN ISHOD

Sinéad O‘Connor shrvana iznenadnim gubitkom sina: ‘Neka počiva u miru i neka nitko ne slijedi njegov primjer‘

Ožalošćena irska pjevačica trgičnu vijest o smrti 17-godišnjeg Shanea potvrdila je emotivnom objavom na Twitteru.

Ožalošćena irska pjevačica trgičnu vijest o smrti 17-godišnjeg Shanea potvrdila je emotivnom objavom na Twitteru.

Nakon što je prije dva dana prijavila nestanak sina irska glazbenica Sinead Marie Bernadette O‘Connor s pratiteljima na Twitteru sada je podijelila tragičnu vijest o smrti 17-godišnjeg Shanea.

"Moj prekrasni sin, svjetlo mog života, odlučio je prekinuti svoju ovozemaljsku borbu i sada je s Bogom. Neka počiva u miru i neka nitko ne slijedi njegov primjer. Dušo moja. Jako te volim", napisala je shrvana pjevačica koja se proslavila s obradom pjesme "Nothing Compares 2U" 1990. godine.

Shane kojeg je pjevačica dobila s irskim folk pjevačem Donalom Lunnyjem posljednji puta je viđen u četvrtak u naselju Tallaght u južnom Dublinu, a dva dana nakon nestanka, policija je pronašla njegovo tijelo.

Čitajte i: ‘On je svjetlo mog života‘: Sinéad O‘Connor zamolila fanove da mole za njenog sina

Nestanak koji je sada nažalost tragično završio nije prvi puta da se ožalošćena pjevačica susreće s takvom situacijom. Kao 14-godišnjak, Shane je naime nestao na nekoliko dana, no pronađen je u dobrom stanju i na sigurnom.

image

Pjevačica se proslavila nakon obrade hita 1990.

STEVE MEDDLE/SHUTTERSTOCK

Misteriozna poruka

Problemi sa sinom bili su očiti i početkom prošle godine kada je Sinéad O'Connor zamolila obožavatelje da se pomole za Shanea, nakon što je u tajnovitoj poruci putem Twittera otkrila kako je imala "oduran dan iz pakla".

Objavu je završila apelom "Sve molitve viška koje postoje, molim vas jednu posvetite mom sinu Shaneu. On je svjetlo mog života!", a nekolicina obožavatelja odgovorila joj je kako misle na njenog sina te su joj uputili riječi podrške.

Čitajte i: Sinead O‘Connor objavila da se povlači iz svijeta glazbe: ‘Idem sve starija, a i umorna sam‘

Sinéad se udavala četiri puta i ima četvero djece - najstariji Jake ima 34 godine, kći Roisin je 26-godišnjakinja, dok Yeshua Francis Neil Bonadio ima 16 godina.

image

Prije nekoliko godina objavila je da je postala muslimanka.

PRESS/SHUTTERSTOCK

Nakon slave koju je stekla početkom 1990., njezina karijera krenula nizbrdo, a problemi su joj se počeli nizati u privatnom životu. Pjevačica se, naime, godinama borila s bipolarnim poremećajem i depresijom, ignorirala savjete liječnika, otkazivala turneje, a zbog svega je na kraju bila i hospitalizirana nakon što je puta najavljivala kako će sama sebi oduzeti život.

Prije nekoliko godina objavila je da je postala muslimanka, a prije dvije godine obožavatelje je rastužila viješću kako se na neko vrijeme povlači iz svijeta glazbe.

Linker
26. travanj 2024 12:04