BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
S čežnje na djela

Simone Ashley o vrućim scenama u drugoj sezoni hit-serije: ‘To je ozbiljan posao‘

Glumica koja u Bridgertonu utjelovljuje lik Kate Sharma otkrila je kako je izgledalo snimanje seksi scena s kolegom Jonathanom Baileyem.

Glumica koja u Bridgertonu utjelovljuje lik Kate Sharma otkrila je kako je izgledalo snimanje seksi scena s kolegom Jonathanom Baileyem.

Kada je riječ o kostimiranim dramskim serijama, Bridgerton je među najgledanijima, dijelom i zato što nije bilo puno prilika da ljubavne iskre između protagonista prerastu u strastveni požar na tv-ekranu. Naglasak je bio više na iščekivanju i čežnji, a manje na konkretnim djelima, pa se iz epizode u epizodu iščekivalo hoće li se to ipak dogoditi.

No, druga sezona Netflixove serije, čiju smo premijeru ovih dana jedva dočekali, napokon će prijeći s čežnje na djela. Zasluga za to pripada Anthonyju Bridgertonu, bratu Daphne Bridgerton (čije su nas ljubavne igrice i nadmudrivanja s naočitim vojvodom od Hastingsa zaokupile u prvoj sezoni) i čak dvjema protagonisticama, sestrama Kate i Edwini Sharma.

image

Kada je riječ o kostimiranim dramskim serijama, Bridgerton je među najgledanijima.

NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

Kao najpoželjnijem neženji nove društvene sezone, Anthonyju su se svidjele obje sestre. Žalimo zbog spojlanja, no treba reći kako će ga starija Kate, čiju ulogu tumači britanska glumica Simone Ashley, uspjeti odvući u krevet.

"Sviđa mi se što sam dobila priliku razbiti tabu u scenama seksa, pokazati kožu tamnopute žene i njezino tijelo. Nije mi jasno zašto se zbog takvih scena uopće stvarao problem?", zapitala se Simone Ashley u razgovoru za People.

image

Snimajući scene seksa s Jonathanom Baileyjem rekla je da se osjećala samouvjereno.

ROGER WONG/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Svečanu premijeru nove sezone Bridgertona obilježili glamurozni outfiti i nova lica

Šlag na torti

Snimajući scene seksa s Jonathanom Baileyjem koji glumi Anthonya Bridgertona, rekla je da se osjećala samouvjereno jer je, konačno, glumica, a scene seksa dio su njezinog posla.

"Osjećala sam se vrlo sigurno i zaštićeno. Bila sam uzbuđena što ih snimamo. Naime, kad ste tamnoputa Indijka, suočavate se s predrasudom da ste baš zato previše konzervativni", kaže dramska umjetnica koju uloga sestre zavodnice jako zabavlja. Pritom nosi prekrasne kostime, oko njezinog izgleda trudi se cijela četa frizera i šminkera, pa uživa u svakom trenutku na setu. Scene seksa došle su joj kao šlag na vrhu torte. Zasluge za to, kaže, ima i Jonathan Bailey.

Čitajte i: Stigla je druga sezona ‘Bridgertona‘! Donosimo sve detalje o novim epizodama ovog hita

"Svi me pitaju kako je bilo? Bilo je super, Johnny je bio nevjerojatan partner za rad na delikatnim prizorima. Radili smo s odličnim pomoćnikom zaduženim za intimne scene. Nisu slučajne niti prepuštene glumcima, već se radi o pomnoj koreografiji koju morate uvježbati. Naš koordinator pomogao nam je stvoriti siguran prostor u kojem smo Johnny i ja odlično funkcionirali. Stvorili smo sjajan odnos tijekom snimanja cijele serije. Uvijek smo si čuvali leđa i pazili jedno na drugo", otkrila je glumica.

image

Druga sezona Netflixove serije, čiju smo premijeru ovih dana jedva dočekali, napokon će prijeći s čežnje na djela.

NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

Pomna koreografija

Kako izgleda snimanje scena seksa u "Bridgertonu" iz muškog kuta, Jonathan Bailey ispričao je za The Sunday Times.

"Muškarci su manje izloženi, a žene puno više, zato mi je bilo normalno pomoći Simone dok smo ih snimali", izjavio je pohvalivši koordinatora za scene seksa jer bi im uvijek rekao što ih čeka i pomogao im to uvježbati. Malo znani detalj je činjenica da glumci prije svake seksi scene dobiju obrazac čijim potpisom potvrđuju su suglasni sa snimanjem. Prije nego što se upali kamera, s koordinatorom detaljno prolaze kroz scenu.

"Točno se zna koji ćemo dio kože pokazati, gdje ćemo se dodirivati i kako. To je ozbiljan posao, stoga mu tako pristupamo", zaključila je glumica svjesna da je jako zaintrigirala fanove. Što reći, jedva čekamo vidjeti rezultat!

Linker
27. travanj 2024 06:40