CLAUDIO GRASSI/LAPRESSE/PROFIMEDIA
DOSTA MU JE MEDIJSKE PAŽNJE

Šime Vrsaljko oglasio se na navode o novoj ljubavi: ‘Mogu razumjeti interes medija...‘

Domaći nogometaš osvrnuo se na medijski interes oko privatnog života, kojeg mu je, čini se, već pomalo dosta.

Domaći nogometaš osvrnuo se na medijski interes oko privatnog života, kojeg mu je, čini se, već pomalo dosta.

Privatan život Šime Vrsaljka posljednjih dana glavna je tema domaćih medija, a taj interes, smatra omiljen zadarski nogometaš, prešao je granicu.

"Mogu razumjeti interes medija za moj privatni život. Ne mogu shvatiti da skačete po vrtlu babe Anđe i dida Jose... Zovete njih na telefon kako bi došli do odgovora na sve što vas interesira a ne shvaćate da će vas Anđa motikom ispeglati ako joj budete skakali po vrtlu! Baba, ne daj vrta, volim te", napisao je Vrsaljko na Instagram Storyju pa je označio jedan portal komercijalne televizije.

image

Instagram Story Šime Vrsaljka

INSTAGRAM

Čitajte i: Čije je dijete: Novi moment u bračnoj krizi zadarskog nogometaša i njegove supruge

Podsjetimo, Vrsaljko je na sebe je skrenuo medijsku pažnju još kada je u lipnju prošle godine s društvenih mreža uklonio sve zajedničke fotografije sa suprugom Mateom. Koliko je poznato, igrač Atletico Madrida u posljednje se vrijeme u javnosti pojavljuje bez vjenčanog prstena, a lijepa brineta sa suprugom ne dijeli isti krov najmanje godinu i pol dana. Kako u Zadru, tako i u Madridu, pisali smo u veljači na našem portalu Gloria hr.

"Pa to je stara stvar. Matea kod Šime u Madridu nije bila zadnjih godinu i pol dana. Ne treba više ništa reći", ispričao nam je izvor blizak paru, koji se nije želio osvrtati na to jesu li njih dvoje već i potpisali papire za razvod. No, sigurno je, kaže nam, da njega i Mateu još od kraja 2020. veže samo sin trogodišnji Bruno.

U nagađanja o krizi u braku popularnog para ubrzo se umiješala i glasina kako se bivša Playboyeva zečica i slovenska influencerica Kaja Vidmar doselila u Madrid, navodno u isto vrijeme kad su nestale zajedničke fotografije nogometaša i njegove supruge i od kada, kako se priča u Zadru, više ne dijele isti krov.

Influencerica je javnost iznenadila kada je na Instagramu objavila fotografiju svog trudničkog trbuščića. Trebala bi roditi djevojčicu za mjesec i pol dana, javlja slovenski 24ur, a tko je otac djeteta nije otkrila.

"On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator", bilo je sve što je Kaja otkrila o svom privatnom životu, koji je, kaže, "ljepši nego ikad. To su moji trenuci koje ne dijelim na dnevnoj bazi na Instagramu".

Čitajte i: Imamo potvrdu: Šime Vrsaljko zadnjih godinu i pol dana u Madridu živi - sam!

U međuvremenu se pisalo kako Šime Vrsaljko na Instagramu prati i Kajinu sestru Laru. Zanimljivo je, pak, kako je njezinu fotografiju na Instagramu na kojoj su prikazane dvije sjenke koje se nježno grle - lajkao i Šime Vrsaljko. Također je zanimljivo kako i jedno i drugo na društvenim mrežama objavljuju fotografije naoko istog psa...

Linker
27. travanj 2024 22:58