RAZNJEŽIO PRATITELJE

Šime Vrsaljko objavio prvu fotografiju s novorođenom kćerkicom

Nakon što je mjesecima šutio o novoj ljubavi, hrvatski nogometni reprezentativac sad je potvrdio da uživa sa sinom i novorođenom kćerkicom.

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko objavio je na svom Instagram profilu fotografiju bebe Viktorije i sina Brune. Šime, koji rijetko objavljuje fotografije iz privatnog života, ovim potezom ugodno je iznenadio obožavatelje.

Slovenska manekenka Kaja Vidmar, koja je već neko vrijeme u vezi hrvatskim nogometašem, proteklih je tjedana objavila prve fotografije s ljetovanja u društvu Vrsaljkove obitelji. Dan nakon što su skupa bili na vjenčanju Dominika Livakovića i Helene Matić u Zadru, slovenska manekenka potvrdila je da su u vezi.

image
INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nakon mjeseci skrivanja i nagađanja da je upravo nogometaš otac njene kćerkice Viktorije, manekenka je točku na ‘‘i‘‘, stavila samo jednom objavom na društvenom mrežama.

"Moje sve", napisala je ispod fotografije s ilustracijom obitelji i potvrdila medijska nagađanja.

"Ime je odabrano u prvih nekoliko tjedana trudnoće, brzo smo se složili. Potpuno smo spremni, samo smireno čekamo i radujemo se", otkrila je manekenka za medije uoči rođenja kćerkice.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", pričala je slovenskim medijima Vidmar dok se još uvijek šuškalo o vezi s hrvatskim nogometnim reprezentativcem.

Podsjetimo, nakon što je imao problema s ozljedama zbog čega je neko vrijeme sjedio na klupi Atletico Madrida, Vrsaljko je morao pauzirati i od reprezentacije, a nakon toga se doznalo da se raspao njegov brak sa sugrađankom Mateom. Donedavni supružnici nisu dali službenu izjavu oko razvoda, no Matea je još početkom godine izbrisala njegovo prezime sa svog Instagrama.

Linker
25. travanj 2024 03:10