jedan nastup je presudio

Show ‘Zvijezde pjevaju‘ snimali bez publike, no gledatelji odlučili da su Arija i Marko pobjednici

Završena je deveta sezona popularnog showa ‘Zvijezde pjevaju‘, a pobjedu su odnijeli Marko i Arija...
image
Proglašenje pobjednika 9. sezone...
FOTOGRAFIJE: DARIO NJAVRO ZA HRT
Finalisti, glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić te stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo, pjevali su uživo i borili se za finale.

image
Finale showa...
FOTOGRAFIJE: DARIO NJAVRO/HRT

Parovi su izvodili su po tri pjesme - jednu bržega i jednu sporijega ritma s kojima su već nastupili te treću, novu pjesmu po vlastitom izboru. Gledatelji su presudili da pobjedu zaslužuju Arija Rizvić i Marko Kutlić.


"Hvala svima, nadamo se da smo vas barem malo razveselili u ovim tužnim vremenima", rekla je Arija oduševljeno nakon proglašenja.

"Šariću možeš biti profesionalni pjevač, čestitam ti. I hvala naravno najboljoj Ariji", izjavio je Marko.

Natjecateljskom dijelu finalne emisije prethodio je zajednički nastup ostalih parova devete sezone. Josipa i Sandi, Kristina i Vlado, Boris i Lea, Damir i Ivana, Marko i Gina te Dora i Bojan izveli su medley pjesama koje su pripremali.

Svoj aktualni singl Puna memorija, koji je odmah oduševio publiku glazbenih društvenih mreža, u show programu izvela je Vanna, a zbog epidemioloških mjera, u studiju nije bilo publike.

01 - Modified: 2020-12-13 18:18:05 - Feat.: 1 - Title: ‘Ma kakvo povlačenje? To bi značilo da sam podlegla depresiji, priznala da je život stao‘
01 - Modified: 2020-12-13 18:18:05 - Feat.: 1 - Title: ‘Ma kakvo povlačenje? To bi značilo da sam podlegla depresiji, priznala da je život stao‘
Linker
27. studeni 2022 19:46