Najbolji trenuci

Show pun šokova, suza i smijeha: Najveće iznenađenje došlo je na kraju emisije

Tema novog nastavka mnogima omiljene emisije uživo bila je ljubav, što je doprinijelo brojnim emotivnim trenucima, no bilo je i nekih nestašnosti.

Nakon brojnih uzbuđenja koje su natjecatelji i produkcija priredili gledateljima i jedni drugima u novom nastavku emisije Plesa sa zvijezdama, izdvojili smo najzanimljivije trenutke.

Ovo je bilo posljednje natjecanje za slastičarku Ivanu Čuljak i njenog mentora Ivana Jarneca, kojima je publika dala manje glasova nego Asimu Ugljeno i njegovoj mentorici Niki Jelić. Ivana je s partnerom plesala jazz na pjesmu "Cake by the Ocean".

image

Ivana i Ivan plesali su jazz.

LUKA DUBROJA

Svjesna svojih plesačkih vještina Ivana je otkrila što je odlučila. "Dala sam si zadatak naučiti plesati do Domenicinog koncerta", izjavila je Ivana pa sve nasmijala jer Domenica je svoj koncert u Areni Zagreb zakazala za 2030. godinu.

Preslatka nezgoda

A je li za njeno ispadanje kriva nezgoda s Ivaninom tortom i haljinom Maje Šuput nikad nećemo saznati. Naime nakon simpatičnog prepucavanja pred kamerama slastičarka Ivana odlučila je voditeljicu Maju obradovati svojom slasticom, koju je Šuput poželjela još u prošloj emisiji.

image

Nezgoda s tortom i Majinom haljinom.

SCREENSHOT NOVA TV

"To je za mene?", poviknula je Maja kad je ugledala tortu. "Mislim da je došao red da poravnamo račune, pa evo ga Majo", kazala joj je Ivana i predala tortu. voditeljica je kazala da će tortu pojesti doma, no onda se iza njenih leđa pojavio Asim Ugljen, koji ju je iznenadio i dio torte završio je na njezinoj haljini.

"Sad nitko ne može napisati da večeras nisam bila preslatka", zaključila je Šuput koja je zbog svega ostala malo izvan sebe. Voditeljica se zatim presvukla u drugu kreaciju.

image

Ivana Čuljak i Ivan Jarnec

LUKA DUBROJA

Suze i emocije

Osim smijeha u emisiji je bilo i suza, a ovog je puta proplakala Franka Batelić. Jelena Perić i Marko Mrkić bečki valcer otplesali su na Frankinu pjesmu "S Tobom". Natjecateljica influencerica ples je posvetila sinu Teu.

"Franka hvala ti za ovu pjesmu", poručio je Marko nakon nastupa pjevačici. "Ja pojma nisam imala, ja sam toliko iznenađena, toliko emotivna", komentirala je Franka koja se morala malo sabrati jer su je ponijele emocije.

image

Franka Batelić se rasplakala zbog svoje pjesme.

LUKA DUBROJA

"S tobom je meni najdraža i najosobnija pjesma i mislim da je puni smisao dobila tek kad sam postala mama i svaki put mi krenu suze kad krene taj tekst", kazala je Franka i zajecala pa se zahvalila plesnom paru što su svojim valcerom dali pjesmi novi kontekst.

Čitajte i: Sandi Pego plesao sa suprugom pa otkrili veliko iznenađenje: ‘Ćaća čestitam i čestitke na cha chi‘

Najveći šok

Bilo je još emotivnih trenutaka u petoj epizodi Plesa sa zvijezdama. Jedan od njih je kada je natjecatelj Sandi Pego zaplesao sa suprugom i to na njihov prvi bračni ples. Kasnije su otkrili da je za takvu neobičnu koreografiju 'zaslužna' činjenica da Sandi i njegova Cindy čekaju dijete.

image

Sandi Pego i njegova supruga Cindy Šoštarić Hadžić čekaju prvo dijete.

LUKA DUBROJA

Na kraju emisije uslijedio je najveći šok, kada su najavili da će svi natjecatelji i njihovi plesni instruktori napraviti rotaciju. u emisiji koja će se emitirati na Uskrs kandidati će plesati s nečijim tuđim plesnim instruktorom. Zbog toga, emisija neće biti eliminacijska, ali će kandidati ipak dobiti bodove od publike. Šok na licima natjecatelja i instruktora obećava da iduća epizoda neće biti dosadna.

image

Ivana Čuljak ipak je napustila show.

LUKA DUBROJA
Linker
20. travanj 2024 12:21