Teški trenuci

Sharon Stone tek sada progovorila o traumatičnom iskustvu koje ju je slomilo: ‘Dane sam provodila plačući‘

Nakon što je otkrila kako joj je liječnik na operacijskom stolu povećao grudi bez njezinog znanja, sada je konačno ispričala detalje u njezinoj borbi za skrbništvo za sina Roana kojeg je posvojila u braku s Philom Bronsteinom.

Glumica Sharon Stone tek je sada smogla snage progovoriti o jednom od najtežih trenutaka u njezinu životu. Naime, Sharon se 2004. rastala od novinara Phila Bronsteina, nakon čega je krenula njihova mučna bitka za skrbništvo oko sina Roana. Ona je potrajala do 2008. kada je Roan dodijeljen ocu, što je Sharon potpuno slomilo.

U intervjuu za magazin Saga, glumica s bogatom karijerom otkrila je da je dane provodila plačući i razmišljajući kako da vrati sina.

image
Sharon sa sinom Roanom.
MICHAEL TIMM/FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sharon Stone podijelila traumatično iskustvo s operacijskog stola: 'Mijenjao je moje tijelo bez moje dozvole'

"Nakon što sam izgubila primarno skrbništvo nad Roanom, nisam mogla funkcionirati. Samo sam ležala na kauču. Bila sam tako vraški umorna. Samo sam plakala. Nisam se mogla koncentrirati ni na što, osim na pomisao da sina ponovno držim u naručju. Ništa drugo nije bilo važno, samo da mi ga vrate", ispričala je Stone, čiji je sin tada imao osam godina. Glumica je tada potpisala sporazum o neotkrivanju informacija o bitci za skrbništvo.

Stone je s Bronsteinom bila u braku od 1998. do 2004. Silno je željela imati obitelj s njim, ali nije mogla zanijeti. Imala je tri pobačaja prije nego što je par 2000. usvojio Roana. Samo godinu dana poslije glumica je doživjela moždani udar koji joj je uvelike promijenio život.

Čitajte i: Stižu memoari Sharon Stone: Progovara o razvodima, traumatičnom djetinjstvu, ali i cijeni slave

Sedam godina oporavka

Kako je ispričala u nekoliko prilika pa i u svojoj knjizi "The Beauty of Living Twice", trebalo joj je čak sedam godina da se oporavi od udara. Naime, Stone je imala devetodnevno krvarenje u mozgu i prekasno se javila u bolnicu.

image
Sharon Stone i Phil Bronstein bili su u braku od 1998. do 2004.
ZUMAPRESS.COM/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Nisam odmah otišla u bolnicu, već trećeg, četvrtog dana. Većina ljudi do tada umre. Imala sam jedan posto šanse da preživim do operacije”, navela je, dodajući da ni liječnici nisu mogli prognozirati hoće li preživjeti. Tri godine kasnije od tog nemilog događaja, borila se za sina, no nalazila je na samo nerazumijevanje.

"Bila sam tretirana na brutalno neljubazan način. Kako od drugih žena u mom poslu, tako do sutkinje koja je odlučivala o skrbništvu nad mojim djetetom. Mislim da nitko ne shvaća koliko je moždani udar opasan za žene i što je sve potrebno za oporavak. Svim sam se silama trudila zadržati skrbništvo nad sinom, trudila sam se normalno funkcionirati, raditi. Morala sam se preseliti. Izgubila sam sve pa i svoj status u Hollywoodu", prisjetila se svojedobno glumica.

image
Autobiografija 'The Beauty of Living Twice'
PROMO

Čitajte i: Sharon Stone kraljici talk showa otkrila sve što je htjela znati! Progovorila o zlostavljanju i nemoralnim ponudama

Primarno skrbništvo nad Roanom ipak je pripalo Philu, a Sharon je sina mogla viđati samo jednom mjesečno. Roan danas ima 21 godinu te je krenuo majčinim stopama. Sljedeće godine ćemo ga moći vidjeti u filmu 'What about love' što mu je prva veća uloga u životu. Stone osim njega ima još sinove Lairda (15) i Quinna (14).

Linker
12. travanj 2024 00:28