Veliki strah

Sharon Osbourne progovorila o požaru u kojem se našla njezina kći: ‘Danas je bilo više od užasa‘

Aimée Osbourne radila je u zgradi gdje je buknuo požar, a njena majka podijelila je iskustvo o nesreći koja je završila smrću jedne osobe.

Britansko-američka zvijezda, Sharon Osbourne otkrila je na društvenim mrežama da joj je slomljeno srce nakon što je jedna osoba umrla, a dvije su ozlijeđene u požaru koji je izbio u zgradi u kojoj je radila njezina najstarija kći Aimée Osbourne.

Na Instagramu u petak ujutro, majka troje djece podijelila fotografiju članka LA Timesa u kojem se detaljno opisuje tragedija, a naslov glasi: "Izbio je požar u holivudskom studiju za snimanje, jedna osoba je tragično preminula, a dvije su ozlijeđene."

Sharon je napisala: "Danas je moja kći radila u studiju za snimanje u ovoj zgradi sa svojim producentom. Oni su zaistra pravi sretnici jer su uspjeli ostati živi."

Nastavila je: "Potpuno je srceparajuće da je netko danas izgubio život u ovom požaru, šaljemo naše molitve obitelji. Ono što se danas dogodilo bilo je više nego užasno. Stvarno se nadam da će zgrade poput ove u budućnosti biti bolje zaštićene od požara. Ova zgrada je bila središte za glazbu u Hollywoodu, prostor koji je trebao biti reguliran protivpožarnim pravilima. Producenti, glazbenici i umjetnici također su izgubili svu svoju opremu. Još jednom, naše molitve upućujemo obitelji i prijateljima nesretne osobe koja je izgubila život u ovoj vatri."

Obožavatelji su požurili poslati Sharon i obitelji dobre želje, a jedan je fan napisao: "Vau... Sharon, zaista si plemenita. Drago nam je da je tvoja kćer dobro. Susojećamo bol s obitelji koja je izgubila voljenu osobu. RIP"

Drugi je dodao: "Hvala Bogu da je vaša kćer na sigurnom i od srca šaljemo molitve obitelji stradale osobe", dok je treći napisao: "Užasno srceparajuće, šaljem molitve svima."

Linker
16. travanj 2024 12:02