Ponos obitelji

Severina se raznježila u čast jednoj od najbitnijih žena u životu: ‘Kad se rodila dala sam joj ime‘

Splićanka ima posebnu vezu sa svojom, sada već odraslom, nećakinjom čije uspjehe redovito spomene na društvenim mrežama, a na današnji dan imaju ‘okrugli‘ razlog za slavlje.

Nikada nije krila da je iznimno ponosna na svoju nećakinju, a danas joj je pjevačica Severina Kojić (48) posvetila emotivan status. Mia Popović, kći Severinine sestre danas je napunila okrugli, 30. rođendan.

"Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti ‘onom gore‘ što mi ju je poslao", otkrila je pjevačica dio njihove priče.

Uz zajedničku fotografiju, na kojoj se Mia i Severina smiju, pjevačica joj je zaželjela sve najbolje uz neke interne šale.

Ponosna tetka

"Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rodjuš, okrugli 30., finili su Mare bali! Voli te ponosna tetka", zaželjela joj je sreću.

'Osmijeh se vratio u grad dala si mi puno, ne samo ime! Pokazala si mi kako je to ostati svoj', odgovorila je Severinina nećakinja.

Kćer Severinine sestre Marijane, novinarke koja živi u Beogradu, studirala je ekonomiju u Zagrebu, a diplomu je proslavila prije pet godina, što je njena slavna tetka također obilježila. Njih su dvije jako bliske pa pjevačica na svom Instagramu često obilježi neki njihov bitan dan.

"Osmijeh se vratio u grad dala si mi puno, ne samo ime! Pokazala si mi kako je to ostati svoj, pošten, hrabar, raditi ono što voliš bez obzira na sve, biti divna majka, cijeniti ljude i kako godine ne znače ništa ako ti je duša mlada", dogovorila je Mia u komentarima na tetkine čestitke.

Linker
18. travanj 2024 10:43