Seve u backstageu

Severina objavila dokumentarac s turneje u Beogradu: U njemu se pojavljuje i njezin bivši zaručnik

Iako je film snimljen još 2009. tijekom njezine turneje ‘Zdravo Marijo‘, pjevačica ga je tek sada objavila na YouTubeu za širu publiku. Redatelj filma Darko Drinovac rekao nam je da je u filmu želio prikazati drugu stranu popularne pjevačice.

Pjevačica Severina Kojić na svom je YouTube kanalu objavila dokumentarni film pod nazivom "Kad se pretvorim u Severinu". Njega je 2009. u Beogradu snimio redatelj Darko Drinovac tijekom Severinine turneje "Zdravo Marijo". Iako je dokumentarac službeno "vani"od 2010. godine, a prikazan je i na ZagrebDoxu, tek sada je u potpunosti objavljen na društvenim mrežama kako bi ga mogla pogledati šira publika.

Čitajte i: Još jedan dokaz dubokih bračnih problema! Severina i Igor ni ove blagdane nisu proveli zajedno

Kako nam je u razgovoru za Gloria.hr otkrio Drinovac, želio je prikazati jednu drugu stranu Severine kakvu nemamo prilike vidjeti - iza pozornice. "Dokumentarac se snimao puna četiri dana. Pratio sam Severinu od 'jutra do sutra', zabilježio svaki trenutak u backstageu, na masaži, bio sam aktivni sudionik svega što je radila, a većina toga je bila spontana", rekao je redatelj.

Film, dakle, prati pripreme za beogradski koncert; kamere ju prate na probi, iza pozornice, u razgovoru sa suradnicima i novinarima, a sniman je potpuno u crno-bijelom koloru.

Zanimljiv je trenutak kada Severina, na pitanje novinarke koja joj je pjesma najdraža s albuma "Zdravo Marijo", odgovorila da joj je tada najdraža bila "Muškarcu samo treba ku*va".

Bivša ljubav u filmu

U dokumentarcu se pojavljuje i njezin tadašnji zaručnik, Slavko Šajinović pa joj je novinarka postavila pitanje je li istina da se udaje. Na to je Severina odgovorila vrlo šaljivo.

"Ja se udajem već pet godina i trudna sam pet godina", rekla je Seve. Inače, sa Šajinovićem je prekinula godinu dana nakon zaruka jer se zaljubila u Milana Popovića, s kojim je dobila sina Aleksandra.

Čitajte i: Severina opet u problemima: Aleksandrova učiteljica digla tužbu i traži pozamašnu odštetu

Osim toga, u dokumentarcu se pojavljuje i glazbenik Goran Bregović, s kojim Severina večera u beogradskom restoranu, kao i njezin menadžer Tomica Petrović, kojem se žali na prašinu na pozornici. Na kraju filma prikazan je koncert koji se održao 17. listopada 2009. pred velikom publikom za koji su mnogi rekli da je najveći spektakl na Balkanu.

Linker
23. travanj 2024 18:02