Duo iz snova

Severina i Petar Grašo pripremaju božićni koncert "Želim život" koji ćemo pratiti putem TV ekrana

Severina i Petar Grašo udružili su se kako bi svojim fanovima pružili dašak božićne čarolije, uz svoje najveće hitove i najljepše stihove. Koncert u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina i ove godine ima humanitarnu notu.

Nova TV i Zaklada Ana Rukavina i ovog prosinca donose tradicionalni božićni koncert Želim život čije će se 15. izdanje zbog epidemioloških okolnosti, ali s istim plemenitim ciljem, održati u nešto drugačijem izdanju nego dosad. Tako će ovu subotu, 19. prosinca s početkom u 20:15, građani iz topline svojih domova moći uživati u izvedbama najvećih zvijezda hrvatske estrade, Severine i Petra Graše.

image
Petar Grašo svojim će hitovima raznježiti publiku putem malih ekrana
ANTE CIZMIC/CROPIX CROPIX

Koncert će se prikazivati istovremeno na Novoj TV, portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr. Emisiju uređuje Ivana Mandić, a za dobru atmosferu u studiju pobrinut će se voditeljica Mia Kovačić.

"Unatoč ovoj čudnoj 2020. godini izrazito mi je drago i sretna sam što će Nova TV u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina i ove godine u domove svojih gledatelja donijeti veselje, sreću i zabavu svojim tradicionalnim, humanitarnim koncertom Želim život. Iako se ove godine nećemo javljati sa zagrebačkog glavnog trga, vjerujem kako će gledatelji uživati u svemu onome što smo pripremili te bez obzira na to što smo fizički udaljeni jedni od drugih, biti ujedinjeni u želji da pomognemo radu Zaklade, odnosno onima kojima treba pomoć. Mogu samo reći da je na snimanju bilo emotivno, lijepo i zabavno te pozvati gledatelje da u subotu budu uz kanale Nove TV i podrže ovu hvalevrijednu akciju!", izjavila je voditeljica Mia Kovačić.

Uz vrhunsku glazbu, ni na ovogodišnjem koncertu neće nedostajati dobrog raspoloženja i emocija. Gledatelji će se tako moći prisjetiti nezaboravnih trenutaka s Trga bana Jelačića, bit će tu i dirljivih i inspirativnih priča o donorima krvotvornih matičnih stanica i onima kojima su one dale šansu za novi život, kao i poruka brojnih osoba iz javnog života koje su podržale akciju, najavljuje urednica emisije Ivana Mandić.

image
Severinine pjesme uljepšat će nam blagdane

"Ponosna sam što i u ovom neobičnom i u svakom smislu izazovnom vremenu nastavljamo slaviti život. Iako zbog trenutačnih okolnosti poruku ‘Želim život‘ nećemo slati s glavnog zagrebačkog Trga, sigurna sam da će građani 19. prosinca uz emisiju Nove TV pokazati jednaku humanost, bliskost i da ćemo svi biti ponovo ujedinjeni u želji da pomognemo onima koji našu pomoć trebaju, možda više nego ikad. Pozivam sve gledatelje da 19. prosinca prate koncert, podrže ovu prekrasnu humanitarnu akciju te pokažu da ljubav i solidarnost čine čuda", rekla je Ivana Mandić.

Podržite humanitarnu akciju Želim život već danas

Božićni koncert vrhunac je humanitarne akcije "Želim život" kojom se nastavlja rad na unaprjeđenju hrvatske hematologije. Pozivom na broj 060 9000 građani tijekom cijelog prosinca mogu donirati 5.00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu hvalevrijednu akciju. Kao i prethodnih godina, cilj akcije je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

Linker
17. travanj 2024 05:24