Debby Wong/Shutterstock EDITORIAL/PROFIMEDIA
potpuno se otvorila

Sestra Britney Spears briznula u plač u prvom intervjuu nakon drame oko skrbništva: ‘Volim svoju sestru, ali...‘

Jamie Lynn-Spears prvi put je progovorila o zavadi sa slavnom sestrom koja joj zamjera da joj je radila iza leđa dok je Britney bila pod skrbništvom oca Jamieja Spearsa.

Jamie Lynn-Spears prvi put je progovorila o zavadi sa slavnom sestrom koja joj zamjera da joj je radila iza leđa dok je Britney bila pod skrbništvom oca Jamieja Spearsa.

Nakon što je Britney Spears svoju sestru Jamie Lynn otpratila na Instagramu, Jamie se u showu Good Morning America prvi put otvorila o svom kompliciranom odnosu sa sestrom.

U teaseru vidimo kako Jamie Lynn briše suze dok priča o sestri, čime poručuje da ju je cijela situacija jako pogodila. "Volim svoju sestru. Ali su se stvari jako zakomplicirale", priznala je Jamie u razgovoru s novinarkom Juju Chang.

Čitajte i: Novi živčani slom ili samo euforija zbog nedavne slobode: Nekadašnja pop princeza nastavlja s razgolićivanjem

Chang ju je upitala što je bio razlog razdora između nje i Britney koja trenutno uživa u novostečenoj slobodi od skrbništva pod kojim je bila gotovo 14 godina, a odgovor ćemo moći saznati danas u kasnijim popodnevnim satima na ABC Newsu, odnosno jutarnjim satima u SAD-u.

Očekuje se da će Jamie u intervjuu razgovarati i o svojim memoarima "Things I Should Have Said", koje je htjela prvotno nazvati "I Must Confess: Family, Fame, and Figuring it Out", pozivajući se na stihove iz Britneyinog hita "Baby One More Time" iz 1998. godine.

No, kada su je Britneyjini fanovi optužili da pokušava zaraditi na uspjehu svoje sestre, Jamie Lynn je promijenila naziv memoara. Njezin intervju za Good Morning America dolazi nakon što je Britney na društvenim mrežama počela govoriti protiv članova obitelji koji ju nisu podržavali niti joj pomagali kada je bila pod skrbništvom oca Jamieja.

Čitajte i: Obiteljski odnosi postaju sve gori: Britney Spears na Instagramu otpratila ‘zločestu‘ sestru Jamie Lynn

"Ne samo da moja obitelj nije učinila ništa, nego je moj tata Jamie bio za to. Sve što mi se dogodilo morao je odobriti moj tata", rekla je tada Spears, kojoj je skrbništvo prestalo 12. studenog. Također, zamjerala joj je što je Jamie izvodila njezine pjesme i nije se suprotstavljala njihovom ocu.

Linker
27. travanj 2024 04:12