Ellen Page / Instagram
ZVIJEZDA FILMA 'JUNO'

Šest mjeseci veze i već brak: Kanadska glumica udala se za plesačicu

Zvijezda filma 'Juno' u tajnosti se udala za plesačicu koju je upoznala preko Instagrama - i to nakon nešto više od pola godine veze.

Kanadska glumica Ellen Page (30) je udana žena: ona i njezina djevojka Emma Portner (23) vjenčale su se u tajnosti, a svoju sreću je 30-godišnjakinja podijelila na Instagramu uz riječi "Ne mogu vjerovati da imam ovu nevjerojatnu ženu u životu".

Objavu dijeli @ellenpage

Iako se o početku njihove veze ne zna mnogo, Ellen i Emma zajedničke su fotografije na svojim profilima počele objavljivati prošlog ljeta, a prvi put su ih paparazzi uhvatili još u lipnju 2017. godine. Njezino vjenčanje za plesačicu i učiteljicu plesa u Broadway Dance Centeru, koju mnogi smatraju i jednom od najboljih mladih koreografkinja, došlo je nakon manje od godinu dana otkako je Ellen prekinula vezu s bivšom djevojkom Samanthom Thomas s kojom je bila nešto manje od dvije godine.

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 27:  Emma Portner (L) and actress Ellen Page arrive at the premiere of Columbia Pictures'
Getty Images
Ellen Page i Emma Portner na premijeri filma "Flatliners" u rujnu 2017. godine

Zvijezda filma "Juno", za koji je bila nominirana za nagradu Oscar i Zlatni globus, još je 2014. godine priznala da je lezbijka tijekom govora za organizaciju Human Rights Campaign te postala jedna od uzora LGBT zajednice.

Linker
18. travanj 2024 05:00