Press Foto
sigurno će biti hit

Serija koju čekamo: Nicole Kidman i Hugh Grant zvijezde su uzbudljive nove serije, izašao i trailer

Uzbudljiva nova serija koju predvode dva slavna holivudska imena, uzburkat će sivu jesen. Napokon je izašao cijeli trailer za novu mini seriju s Nicole Kidman i Hughom Grantom u glavnim ulogama.

Nakon odlične glume u seriji "Big Little Lies", fanovi australske glumice Nicole Kidman željno iščekuju novu TV ulogu popularne crvenokose zvijezde koja je karijeru sagradila na filmovima.

U najnovijoj seriji, koju najavljuju kao jedno od najzanimljivijih TV izdanja jeseni 2020., Nicole se pridružuje slavni britanski zavodnik Hugh Grant, a glumica se ponovno vraća kovrčavoj frizuri kakvu je nosila u osamdesetima.

Press foto

Serija "The Undoing" temelji se na noveli "You Should Have Known" Jean Hanff Korelitz, a prati ženu čiji se život okreće naglavce kad ju muž napusti i za sobom ostavi niz strašnih otkrića.

Uzbudljiv zaplet:

Nicole Kidman glumi uspješnu terapeutkinju Grace Fraser koja živi u New Yorku sa suprugom Jonathanom, kojeg glumi Hugh Grant, i njihovim sinom. Jonathan je hvaljen onkolog i predan obiteljski čovjek te njihov život djeluje savršeno, sve do njegova nestanka nakon kojeg se počinju otkrivati mračne tajne i Jonathanov pravi identitet.

Što bogati i privilegirani, u ovom slučaju žene poput Grace, rade kad im je život koji poznaju u prijetnji, zanimljivo prikazuje mini serija koju fanovi ovih slavnih glumaca s uzbuđenjem čekaju.

Serija u produkciji HBO-a s prikazivanjem kreće 25.10.2020., a u javnost je napokon pušten cijeli trailer iz kojeg možemo predosjetiti kakva će atmosfera serije biti.

Pogledajte trailer za uzbudljivu novu seriju o kojoj se priča:

Čitajte i:

Mogli bi vas iznenaditi: Ovo su najgledaniji filmovi i serije svih vremena na Netflixu

Nisu uvijek bili u fokusu radnje, ali smo ih obožavali: Sjećate li se ljubavnih parova iz hit serija?

Od stvarnih događaja do napete fikcije: Uzbudljive TV serije za opušten vikend

Linker
23. travanj 2024 19:29