Mario Kučera
VELIKI KONCERT

Sergej Ćetković osvaja Zagreb i Split: Ovog velikog romantičara obožavaju poznate dame, a on je vjeran svojoj mladenačkoj ljubavi

Popularni pjevač u zagrebačkoj Areni nastupit će 14. veljače 2020. godine, a dan kasnije razveselit će obožavatelje koncertom u Spaladium Areni.

Glazbenik i kantautor Sergej Ćetković, koji je na sceni 20 godina u Zagrebu i Splitu će za Valentinovo pripremiti romantičan spektakl. Ovom uglađenom gentlemanu njegova obitelj je na prvom mjestu.

"Obitelj mi je oduvijek bila na prvom mjestu, svi to znaju, i to se nikada neće promijeniti. Privilegija je imati toliko ljepote i nježnosti u svom domu. One su moja inspiracija, podrška i moj svijet", rekao je u intervjuu za Gloriju. Sa svoje dvije kćeri uvijek je zaigran, a prije godinu dana našao je novi hobi.

"Supruga Kristina mi je za rođendan darovala tečaj kiparstva. Znala je da mi treba odmak od svakodnevnih obveza i stresa. Pogodila je! Uživam u tome, gotovo svakodnevno", rekao je Sergej.

Zagreb 08112019
SERGEJ CETKOVIC 
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

Njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij, a nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama obožavatelja. Upravo tako izgledali su njegovi nastupi u Hrvatskoj.

Ćetković je do sada tri puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, a ovoga ljeta imao je i uspješnu ljetnu turneju Jadranom.

Zagreb 08112019
SERGEJ CETKOVIC 
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

"Kad govorimo o Sergeju svaka riječ je suvišna jer njegov talent treba doživjeti uživo. Iznimno nam je zadovoljstvo najaviti nastupe u dvije najveće hrvatske dvorane jer riječ je o vrhunskom interpretatoru i jednoj od najtraženijih zvijezda u regiji", rekao je direktor Star produkcije, Alen Ključe.

Zagreb 08112019
SERGEJ CETKOVIC 
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu "Vatrena srca" u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava, a Sergej je postao poznat širom regije. Ovaj veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas svojim emotivnim izvedbama.

Linker
24. travanj 2024 07:07