Instagram
Obitelj za pet

Serena Williams pokazala kćerkicu koja je pokupila pola milijuna lajkova

Tenisačica s 23 Grand Slam naslova, koji su je lansirali u vrh svjetskog tenisa, zna kako zahvaliti svojim pratiteljima na društvenim mrežama - fotografijom neodoljive kćerkice.

'Za mojih 10 milijuna pratitelja na Instagramu', napisala je slavna tenisačica Serena Williams pokraj fotografije na kojoj pozira njezina preslatka jednogodišnja kćerkica. Tom je rijetkom fotografijom svoje mezimice zahvalila svima koji je prate i podržavaju u karijeri, ali i privatnom životu. Nanizalo ih se, doista, u zavidnom broju.

Kći je Serena dobila sa suprugom milijarderom, Alexisom Ohanianom poznatim i kao suosnivačem Reddita, za kojeg se udala prošle godine.

Tenisačica inače ne krije da majčinstvo nosi i brojne izazovne, teške trenutke. 'Neki dan je Olimpia imala toliko energije da smo neprestano morale biti u pokretu, a kad sam je napokon posjela i dobila minutu mira, povratila je po meni... Samo želim podsjetiti sve majke koliko je važno da podupiremo jedna drugu kroz sve naše uspone i padove, smijeh i suze', napisala je ljetos na društvenim mrežama nakon dana s kćerkicom koji ju je sasvim iscrpio.

Potom je, prvog dana rujna, uslijedio prvi Olimpijin rođendan, a Serenina izjava pomalo je šokirala svijet: 'Olimpia neće slaviti rođendan. Mi smo Jehovini svjedoci, mi ne slavimo rođendane'. No, tenisačica svakim danom pokazuje da je kćerkica njoj i suprugu donijela sreću u dom te da je požrtvovna majka.

Linker
17. travanj 2024 01:49