Profimedia, SGP
na pisti dvojca Dolce&Gabbana

Senzacionalna i s 53! Monica Bellucci odijelo nosi kao milijun dolara

Slavna Bond djevojka smatra da s godinama na površinu izlazi ženin karakter i da je upravo to čini lijepom. Kad je njega u pitanju, njezino je pravilo - što jednostavnije, to bolje.

Zanosna Monica Bellucci već je godinama zaštitno lice kuće Dolce&Gabbana, a čini se da je se taj dvojac neće tako skoro odreći.

U Milanu se trenutno održava Tjedan muške mode, što ne znači da je pristup pisti ženama zabranjen. Dapače, prije nekoliko sezona dizajneri su uz muške kolekcije na reviji počeli prikazivati i ženske modele ili tražiti slavne ženske manekenke da odjenu prilagođene muške kreacije pa i su i ove godine piste pune slavnih ženskih lica.

Monica Bellucci

Man Fashion Week SS 19
Dolce & Gabbana Vibes
Milan - Italy
16-06-2018
id  117939-002, Image: 375159105, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SGP
Profimedia, SGP

Na reviji dvojca Dolce&Gabbana, na kojoj je dvojac predstavio mušku kolekciju za proljeće/ljeto 2019. zablistala je prekrasna talijanska glumica Monica Bellucci, koja i u 53. godini života izgleda jednako privlačno kao i na početku karijere.

Monica bellucci

Man Fashion Week SS 19
Dolce&Gabbana Catwalk
Milan - Italy
16th june 2018
id  117946_003, Image: 375166425, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SGP
Profimedia, SGP

Monica se pred publikom pojavila u jednostavnom crnom odijelu s prslukom i smokingom, koje je nosila na bijelu košulju, bez kravate. Bez nepotrebnih detalja, outfit su upotpunile samo vrtoglavo visoke crne štikle, otvorene na prstima.

"Ne mislim da izgledam sve bolje s godinama, već da sam sigurnija u sebe. Kad mladost iscuri, do izražaja dolaze neke druge stvari", izjavila je u jednom intervjuu najstarija Bond djevojka, koja preferira jednostavnost kad su šminka i preparativna kozmetika u pitanju. Ujutro lice čisti sapunom, zatim nanosi blagu hidratantnu kremu, malo maskare i sjajila, i spremna je za pokret. Kosu pere samo dva puta tjedno, a šampon razrjeđuje vodom kako joj kosa ne bi bila puna kemikalija. Vrhove kose njeguje maslinovim uljem.

Uz slavnu ljepoticu na pisti se pojavila i jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, Naomi Campbell, odjevena u prugasto odijelo, bijelu košulju s crnim prugama i leptir mašnu s točkicama. Naomi je uz odijelo, bogato ukrašeno broševima, nosila sandale s remenčićima i crni šešir s bijelom vrpcom.

Naomi Campbell

Man Fashion Week SS 19
Dolce&Gabbana Catwalk
Milan - Italy
16th june 2018
id  117946_003, Image: 375168142, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SGP
Profimedia, SGP

48-godišnji supermodel i 53-godišnja glumica pokazale su da su se granice pomaknule i da žene njihovih godina izgledom i karizmom bez problema mogu zasjeniti puno mlađe kolegice.

Stefano gabbana;naomi campbell;monica bellucci;domenico dolce;marpessa

Man Fashion Week SS 19
Dolce&Gabbana Catwalk
Milan - Italy
16th june 2018
id  117946_003, Image: 375168220, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SGP
Profimedia, SGP

Linker
15. travanj 2024 23:19