Sementa Rajhard
 Promo
velika sreća

Sementa Rajhard objavila je najslađe vijesti: 'Tri srca kucaju zajedno zauvijek'

Pjevačica Sementa Rajhard svoj privatni život drži pod velom tajne, ali vijest da im stiže prinova objavili su na sva zvona.

Pjevačica i glumica Sementa Rajhard (28) i vlasnik građevinske firme Vanja Brundula objavili su sretnu vijest da im u obitelj stiže djevojčica. Nedavno je par bio na putovanju na Maldivima, a nakon odmora u dvoje su se pohvalili da će ih biti troje...

--> Sementa Rajhard planira vjenčanje i već zna tko će joj dizajnirati haljinu iz snova

"Nas troje. Tri srca kucaju zajedno zauvijek. Uskoro nam stiže princeza, objavila je Sementa Rajhard na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj se drže za ruke.

Između Semente i Vanje ljubav traje već četiri godine, a par o privatnim stvarima ne govori puno. "Još nemamo točan datum vjenčanja, možda bude krajem godine, a možda sljedeće. Trenutno rješavamo građevinsku dozvolu i useljavamo se u novi dom nakon čega će krenuti pripreme za vjenčanje", rekla nam je u jednom od intervjua glumica poznata po ulogama u seriji "Stella" i "Čista ljubav".

Spica / Zagreb 17.07.2019. / foto: Davor Matota / Sementa Rajhard i decko Vanja Brundula
Davor Matota
Sementa Rajhard i zaručnik Vanja Brundula

Sementa je u medijskim izjavama oko svog izabranika uvijek konkretna, a otkako su se upoznali brzo je shvatila da je našla srodnu dušu.

"Vanja i ja si odgovaramo po ubrzanom tempu, imamo slične interese i volimo otići na koncerte, festivale ili u kino na film. Super mi je što on zna hendlati svoj i moj posao i razumije prirodu mog posla", komentirala je pjevačica.

Linker
17. travanj 2024 16:12