ODMOR U NOVALJI

Sementa Rajhard: 'Ne stignem biti u top formi od silnih obaveza, pa si ne predbacujem celulit'

Glumi, pjeva, radi u obiteljskom biznisu – Sementa Rajhard doista rijetko uzima duži predah. No, prije tjedan dana otišla je na more na Pag i toliko uživa da si je priuštila ono što rijetko učini – potpuno neplanirano još je malčice produžila odmor. A kako se u Novalji provodi s društvom, što rade, tko kuha, koliko je badića ponijela, muči li je celulit kojeg nije sasvim pošteđena, otkrila je portal Gloria.hr.

Na odmor na Pag svestrana je 25-godišnja Sementa Rajhard otišla s povećim društvom, a odsjeli su u apartmanu i kako otkriva, toliko im je dobro da im se još ne vraća za Zagreb.

'Ne, nije ono što mislite, da se zabavljamo na Zrću kad smo već u Novalji… tražimo mirnija mjesta, kakvu uvalicu bez gužve, to je za nas pravi odmor. Na Zrću smo bili na afterima, naravno da se mora ići vidjeti što se promijenilo od lani i kakva je zabava ove godine, no to je to, nakon toga smo se odlučili na mirniju varijantu odmora', otkriva Sementa i dodaje da nitko iz društva nije od onih koji samo leže u hladu, već svi vole prošetati, puno plivati, igraju picigin i nikada im nije dosadno.

Mario Pavlović Mili
Sementa u klubu Noa na Zrću

Sementa je na more došla s barem jednim koferom previše. Dosta bi joj, kaže, bilo i onih šest badića koje ima, i par tunika. 'Ponijela sam šest badića, svi su dvodijelni, jednodijelne ne volim jer mi trbuh ostane bijel i to ne volim, nikako. Ne nosim ni badiće s bretelicama. Eto, osim tih badića koje mijenjam, najviše sam u tunikama, a većina svega ostalog što sam ponijela, uključujući torbice, mogla je slobodno ostati i u Zagrebu. Ali eto, takva sam, neodlučna po tom pitanju, pa sam ponijela sve i svašta', rekla je kroz smijeh simpatična Sementa. Najdraži joj je onaj crveni, u kojem se fotografirala i za svoj Instagram.

Instagram

Na plažu nosi svega nekoliko stvari, a nigdje ne ide bez ulja za sunčanje s najmanjim zaštitnim faktorom jer je prirodno tamnoputa, marame i šešira.

Celulit i strije je nimalo ne brinu, iako ne krije da ih ima. 'Volim nesavršenosti i na drugima i na sebi, ne stignem biti u top formi od silnih obaveza, pa si to i ne predbacujem', govori.

Instagram

'Još malo uživancije do sredine mjeseca, a onda obaveza na obavezu. U Zagrebu najprije moram dosta toga odraditi u obiteljskoj tvrtki, a potom ponovo kreće snimanje serije 'Čista ljubav' koja će se prikazivati na Novoj TV i u kojoj sam utjelovila Eminu, mladu djevojku koja dolazi u mjesto iz važnog obiteljskog razloga. Tajnovita je i iznenađuje odlukama…', rekla je Sementa.

Linker
12. travanj 2024 06:36