Instagram
Nova faza

Selma Blair hrabro pokazala svoju novu frizuru: 'Na bolest ne gledam kao na tragediju'

Glumica Selma Blair vjeruje u svoje ozdravljenje, a nevjerojatno je ponosna na svog bivšeg partnera koji joj maksimalno olakšava jer zajedničkim snagama odgajaju svog sina te dodaje na svoju bolest ne gleda tragično.

"Danas je dan za slavlje. Iz bolnice me otpušta nevjerojatni tim sestara, tehničara i doktora koji u moje izlječenje vjeruju jednako koliko i ja. Riječ je o dugotrajnom procesu. Moram biti u karanteni najmanje sljedećih tri mjeseca. Tako da me nemojte ljubiti, molim vas. Zahvaljujem se na vašoj ljubavi i na potpori magazinu People. Sad vidim stvari mnogo jasnije. I ja sam uzbuđena što ću s vama podijeliti ovo putovanje kad budem spremna. Ovo je najljepši dar koji mogu dati Arthuru za njegov rođendan", napisala je Selma Blair i tako najavila novu fazu borbe protiv bolesti. Otkako je javnosti objavila da boluje od multiple skleroze u listopadu prošle godine, glumica Selma Blair sa svojim obožavateljima dijeli detalje svojeg psihičkog stanja i procesa liječenja, a ovo je, svjesna je, tek početak.

46-godišnja zvijezda je filmova "Okrutne namjere", "Plavuša s Harvarda" i "Hellboy" otkrila je da su joj se prvi simptomi bolesti počeli pojavljivati 2011. godine, iste godine kada je dobila sina Arthura Sainta Bleick.

Glumica je u intervjuu za People otvoreno progovorila o svom prolasku kroz depresiju, strašnu bol i paralizu, a kaže bolest je neće zaustaviti.

"Moj sin kaže da obožava kad dolazim po njega u školu jer nasmijavam njegove prijatelje i odgovaram na sva njihova pitanja", dodaje glumica koja se divi svom sinu jer bez stida govori zašto njegova mama čudno hoda i priča. U svemu tome ima i pomoć svog bivšeg partnera Jasona Bleicka koji kao Arthurov otac rado uskače u pomoć.

"Jako smo fleksibilni u dogovorima i njegov tata igra važnu ulogu u Arthurovu životu. Jako sam ponosna na nas", dodala je glumica koja se pojavljuje u SF seriji "Another Life" koja je odnedavno dostupna na Netflixu.

"Svoju bolest ne gledam kao tragediju. Stalno govorim sebi da ću živjeti na način koji će biti svijetli primjer za mog sina", zaključuje.

Linker
19. travanj 2024 01:44