Profimedia
NAKON GODINE DANA

Selena Gomez vratila se glazbi s pjesmom posvećenom bivšem dečku

Nakon što je lani uzela višemjesečnu stanku zbog depresije, američka pjevačica Selena Gomez ove se godine vraća na velika vrata i to objavom dugo iščekivane nove pjesme "It Ain't Me".

Nakon što je godinu započela puneći novinske stupce svojom novom romansom s kanadskim glazbenikom Abelom Tesfayeom, poznatijim kao The Weeknd, Selena Gomez najprije se vratila kao izvršna producentica serijala "13 Reasons Why" koji će na Netflixu biti premijerno prikazan 31. ožujka, a sada je objavila i novi singl u suradnji s norveškim DJ-em Kygom. Pjesmu "It Ain't Me" Gomez je djelomično i napisala, a zbog stihova u kojima se prisjeća propale veze i "svega što je učinila za muškarca kojeg je upoznala sa 17 godina" mnogi smatraju da ju je posvetila bivšem dečku Justinu Bieberu. Naime, njih dvoje su se upoznali 2009. godine kada je ona imala 17 godina, a bili su u vrlo turbulentnoj vezi tri godine.

Odmah nakon što je objavila novi singl, 24-godišnja pjevačica imala je još jedan razlog za slavlje jer je na Instagramu oborila novi rekord: sada ima 110 milijuna pratitelja, najviše od bilo koje zvijezde na toj društvenoj mreži.

Linker
16. travanj 2024 08:15