UVIJEK SIMPATIČNA

Selena Gomez usred emisije potvrdila da je single, ali i da traži srodnu dušu

Nije tajna da američka pjevačica nema sreće u ljubavi, a u ovotjednoj epizodi Saturday Night Live nije skrivala da je u potrazi za svojom drugom polovicom. Tko bi joj zamjerio čak i u samom showu, kada svojom iskrenošću prikupi simpatije gledatelja gdje god da se pojavi.

Kad je u pitanju ljubav, ne bira se ni mjesto ni vrijeme, a to najbolje zna američka zvijezda Selena Gomez! Usred Saturday Night Live emisije, čim se pojavila na podiju, poručila je publici da je "slobodna" i da traži srodnu dušu.

"Jedan od razloga zašto sam uzbuđena što ću voditi SNL je taj što sam sama - a čula sam da je SNL odlično mjesto za pronalaženje partnera", poručila je publici.

“Emma Stone je upoznala svog muža ovdje. Isto kao i Scarlett Johansson... i Pete Davidson i Machine Gun Kelly su upoznali svoje druge polovice ovdje”, dodala je Gomez.

Pogledajte video

Glumica je također dala svima do znanja da nije fan aplikacija za dejtanje pa je nasmijala publiku.

"I budući da ne želim isprobati aplikacije za dejtanje, htjela bih to objaviti i reći da manifestiram ljubav i tražim svoju srodnu dušu - ali u ovom trenutku uzet ću bilo koga", našalila se.

Upravo tada, njen kolega, američki glumac Kyle Mooney je viknuo: "Ja ću to učiniti".

Nakon što su se sjetili da je zapravo oženjen, još nekoliko kolega se našalilo na njenu izjavu, jednako kao i komičarka Punkie Johnson koju je Selenina izjava urnebesno nasmijala.

“Da vidimo kako će proći after party”, našalila se Selena još jednom.

image

Selena Gomez na SNL-u

NBC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Podsjetimo, njena glazbena karijera započela je u 2008. godini, potpisivanjem ugovora s Hollywood Records. Do danas je objavila 5 studijskih albuma koji su osvojili brojne nagrade te su prodani u više od šesto milijuna primjeraka diljem svijeta. Glumila je u filmovima Još jedna priča o Pepeljugi, Program zaštite za princeze, Ramona i Beezus, Monte Carlo, Spring Breakers, Getaway,Behaving Badly i The Revised Fundamentals of Caregiving te mnogim drugim.

Iako je Gomez već dugo single, s pjevačem Justinom Bieberom bila je u vezi od 2011. do 2018., što je kasnije inspiriralo da objavi pjesmu "Lose You To Love Me". Pjevačica je imala i romansu s The Weekndom, a par je zajedno prisustvovao Met Gala 2017., međutim nedugo nakon toga su prekinuli, a obožavatelji se nadaju da će njeno srce osvojiti muškarac koji napokon zaslužuje njenu pažnju.

Linker
23. travanj 2024 10:02