O'Neill/Todd G, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
Ne može više šutjeti

Selena Gomez priznala šokantnu istinu o vezi s bivšim: 'Da, bila sam žrtva zlostavljanja'

Pjevačica Selena Gomez ohrabrila se iznijeti neke detalje o svojoj bivšoj vezi s mega popularnim pjevačem Justinom Bieberom, no nitko nije očekivao da će se požaliti na vrlo ružne stvari.

Tijekom posljednjeg intervjua Selena Gomez (27) progovorila je o svojoj bivšoj vezi s Justinom Bieberom (25) i kako je trpjela sve i svašta. Njezina pjesma "Lose You to Love Me" zapravo je posvećena toksičnom odnosu između nje i Biebera koji je trajao dugih sedam godina.

"Osjećala sam se kao žrtva u tom odnosu. Opasno je ostati u tom mentalitetu. Nije da sam nepoštena, već se zaista osjećam kao žrtva određenog vida zlostavljanja", rekla je Selena. Na pitanje misli li na emocionalno zlostavljanje, pjevačica je odgovorila potvrdno. "Da, i mislim da sam morala pronaći način da to shvatim kao odrasla osoba", dodala je.

Pjesma ne širi mržnju prema Bieberu

Selena je nastavila da definitivno ne želi cijeli život govoriti o tom odnosu i da je ponosna što se konačno osjeća snažno. "Pronašla sam način kako što mirnije živjeti s tim. Jako sam ponosna na tu pjesmu. Za mene ima drukčije značenje sada nego onda kada sam ju napisala", rekla je i poručila da to nije "hejterska" pjesma već pjesma o nečemu prelijepom što "ne želi poricati".

"Dugo sam šutjela i sada sam našla način kako o tome razgovarati i kako ispričati ono što nisam imala priliku, makar to bilo kroz pjesmu", zaključila je.

Prekidi, mirenja pa ponovni prekidi

Montego Bay, JAMAICA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - **WEB EMBARGO UNTIL 2PM PST ON 02/21/18** Justin Bieber and Selena Gomez travel to Jamaica for Bieber's father Jeremy Bieber's wedding. The two are spotted chatting and embracing while away from the other guests. Selena looked lovely in a floral dress for the ceremony on Monday. Bieber sported coral shorts and a white button up paired with a matching coral bowtie. Shot on 02/19/18

Pictured: Justin Bieber, Selena Gomez



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 363872181, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Selena Gomez i Justin Bieber na vjenčanju njegovog oca

Selena i Justin u vezu su ušli dosta mladi, ona je imala 19, a on svega 17 godina te su oboje već bili priznate glazbene zvijezde. Od 2011. do ožujka 2018. nekoliko su puta prekidali i mirili se. Prvi prekid dogodio se 2012., nakon samo godinu dana veze i to zbog "pretrpanog rasporeda" koji im je onemogućavao da provode kvalitetno vrijeme zajedno.

Par je obnovio vezu 2014. godine koja je potrajala do prosinca iste godine. Ubrzo nakon toga, Justin je počeo provoditi vrijeme s Hailey Bieber, za koju je govorio da mu je samo prijateljica. Tijekom 2015. Selena i Justin su nekoliko puta viđeni kako ponovno provode vrijeme zajedno, no nisu priznali jesu li obnovili romansu. Sljedeće godine Justin se zaljubio u Sofiu Richie i nije to krio ni na društvenim mrežama, što Seleni definitivno nije bilo po volji.

PREMIUM RATES APPLY, Los Angeles, CA - 11/1/2017 -Justin Bieber and Selena Gomez hanging out together Gomez was dumped several weeks ago by The Weeknd.

-PICTURED: Justin Bieber, Selena Gomez
-, Image: 354395483, License: Rights-managed, Restrictions: PREMIUM RATES APPLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Ona je u međuvremenu hodala s glazbenikom Weekndom, no u listopadu 2017. krenule su glasine da su prekinuli te da se Selena vratila Justinu. Justin je čak viđen i u njezinom domu, a navodno je i prenoćio kod nje. Ipak, u ožujku 2018. prekinuli su za svagda, no Justin je ubrzo ponašao novu ljubav i to u "prijateljici" Hailey Baldwin s kojom se tajno vjenčao već u rujnu iste godine.

Linker
13. travanj 2024 03:44