Getty Images
JEDINA KONSTANTA

Sean Penn u izlasku s najvažnijom ženom u životu

Dylan Penn uspješno gradi karijeru modela, a velika je podrška svojim roditeljima Seanu Pennu i Robin Wright iako su krenuli svatko svojim putem i našli nove ljubavi.

Glumac Sean Penn (58) pravi je zavodnik Hollywooda, a još uvijek ima snage za tulume. Iako je zaljubljen 32 godine mlađu Leilu, također glumicu, Sean je svoju kćer Dylan izveo u večernji izlazak u Los Angelesu na prezentaciju šampanjca.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 20:  Sean Penn (L) and Dylan Penn attend the GO Campaign Gala 2018 at City Market Social House on October 20, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by David Livingston/Getty Images)
Getty Images

Dylan Penn (26) vršnjakinja je njegove djevojke, no njihovu modernu obitelj ni malo ne zabrinjava.

Nije tajna da su glumac Sean Penn, odnedavno spisatelj, i njegova bivša supruga Madonna danas u odličnim odnosima: ona mu je na jednom humanitarnom događaju ponudila da se ponovno vjenčaju, a da ljubav nije prestala potvrdio je i on u "The Late Showu" kod Stephena Colberta.

'Svoju prvu suprugu jako volim. Nju se ne može uspoređivati ni s kim', izjavio je u showu kada je morao izabrati između Madonne i Britney Spears, pjevačica koje su često uspoređivali i nazivali kraljicama popa.

Brižni otac Sean podupire svoju kćer u svemu što radi. Njegova bivša supruga Robin Wright ovoga ljeta se ponovno udala za Clémenta Giraudeta koji radi kao menadžer za VIP klijente u Saint Laurentu. Upravo je njezina kći Dylan podijelila je videozapis gostiju na svom Instagramu i tako otkrila veselu vijest.

Linker
20. travanj 2024 16:09