Profimedia, SIPA USA
Iskreno priznanje

Scarlett Johansson otkrila što joj pomaže u teškom periodu života

Za američku glumicu Scarlett Johansson posljednjih nekoliko mjeseci nema odmora. Nakon užurbanog rasporeda koji ju je pratio prošle godine, Johansson nastavlja istim tempom i 2017.

Trenutno putuje po svijetu i promovira svoj posljednji film "Duh u oklopu" koji u hrvatska kina stiže 30. ožujka. Na gotovo svim premijerama i intervjuima koje mora odraditi za medije, postavlja se to neizbježno pitanje o razvodu od supruga, Francuza Romaina Dauriaca. Njihov se razlaz dogodio nedavno i prilično iznenadno jer je američko-francuski par netom prije službene potvrde o rastavi još uvijek šetao nasmijana crvenim tepisima. Glumica na tu temu ne želi govoriti puno u medijima, štoviše uvijek pronađe spretan način da izbjegne odgovor na to pitanje, a da pritom ipak kaže nešto o privatnom životu koji je medijima toliko zanimljiv. U nedavnom intervjuu za TV kanal E!News priznala je kako je u pauzama od snimanja i putovanja puno vremena provodila sa svojom kćerkicom, a majčinstvo joj je pomoglo da ostane prizemljena i cijelom tom kaosu.

"Majčinstvo je definitivno način da se prizemljite. Kada se trebate na neki način vratiti samoj sebi, ovo je najljepši način, pogotovo nakon teškog dana. Morate ostaviti posao po strani i biti prisutni sa svojim djetetom. Zahvalna sam što je to moja realnost na kraju dana."

Linker
17. travanj 2024 08:59