Među piramidama

Saša Lozar godišnjicu braka sa suprugom Marinom proslavio putovanjem u Egipat

Par je na osmodnevno putovanje poveo i 13-godišnju kćer Evu, a veselu su družinu najviše impresionirale piramidame u Gizi i glavni grad Kairo.

Za kraj radnog ljeta, tijekom kojeg je objavio novi singl ‘San’, glazbenik i radijski voditelj Saša Lozar (41) nagradio se putovanjem iz snova. Sa suprugom Marinom te njihovom 13-godišnjom kćeri Evom osam je dana uživao u Egiptu.

- Kairo me oduševio, premda sam ga pod utjecajem filmova drugačije zamišljao. Ljudi su za moj ukus napadni, dosta toga je komercijalizirano, no ne možete ostati ravnodušni pred njegovom poviješću. Posebno me se dojmio posjet Gizi i piramidama, što je bila dugogodišnja želja naše kćeri - kaže Saša, dodajući da je egipatska avantura bio i njegov dar supruzi Marini za šesnaestu godišnjicu braka.

image
Glazbenik je oduševljeno pozirao pored piramida u Gizi.
Privatna arhiva

Saša završava materijal za njegov drugi studijski album, na kojem će se naći neki njegovi hitovi i nove stvari. Imao je i nekoliko ljetnih svirki, a u srpnju je svojim koncertom otvorio tradicionalno "Ljeto u Samoboru".

Ljeto mu je stoga većinom bilo radno, a osim Egipat, kratko je ove godine s obitelji i prijateljima prvi put posjetio otok Silbu.

Linker
18. travanj 2024 06:27