objasnila je sve

Sarah Jessica Parker progovorila: ‘Snimanje trećeg filma je propalo upravo zbog nje‘

Iako zvijezda ‘Seksa i grada‘ prije nije željela detaljno govoriti o odnosu s kolegicom, sada je odlučila konačno zatvoriti to poglavlje jer je vidjela da javnost još uvijek ne pušta tu temu.

Navodna svađa između kolegica sa seta ‘Sex i grad‘ Sarah Jessice Parker i Kim Cattrall aktualna je već godinama. Zanimanje za njihov odnos još se pojačalo s Cattrallinom odsutnošću u ulozi Samanthe u rebootu poznate serije pod novim nazivom ‘I tek tako‘. U podcastu The Hollywood Reporter Parker je objasnila što se po njezinom mišljenju dogodilo s Kim i zašto nije željela sudjelovati u trećem dijelu filma ‘Seks i grad‘, što je dovelo do toga da bojkotira i reboot.

"Vrlo je teško govoriti o situaciji s Kim jer sam bila vrlo oprezna da ne bih rekla nešto neugodno jer to nije način na koji volim razgovarati o ovako kompliciranim temama. Snimanje trećeg filma je propalo zbog njezinih zahtjeva s ugovorom. Naime, nije nam bilo ugodno sastajati se tamo gdje je ona željela pa smo odustali od filma jer ga nismo htjeli napraviti bez nje", rekla je Parker.

image

Cure iz 'Seksa i grada'.

CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Prašina se podignula kada je Cattrall javno počela kritizirati Parker, govoreći da one nikada nisu bile prijateljice te da je Parker "mogla biti i ljubaznija prema njoj".

Čitajte i: Bilo joj je previše: Kim Cattrall konačno otkrila istinu o sudbini obožavane Samanthe Jones

"Svaki glumac ima pravo tražiti ono što želi i dobiti ugovor s kojim je zadovoljan. Nikada se ne bih miješala u to jer to nije na meni. Jesmo li bili razočarani? Jesmo, ali to se događa. Potom je u javnost došlo puno toga kakvo je bilo njezino iskustvo na snimanju. Nije na meni da kažem da je u krivu. Ne znam. Samo znam da to nije bilo moje iskustvo. Provela sam puno godina radeći jako naporno da uvijek budem pristojna prema svima na snimanju, da se brinem o ljudima, da budem odgovorna prema i za ljude, kako za svoje poslodavce tako i za sve ostale. Jednostavno ne postoji nitko drugi tko je ikada govorio o meni na ovaj način", objasnila je glumica.

Zbog svega toga, dodala je, kreativni tim serije ‘I tek tako‘ odlučio je da će snimiti reboot bez Cattrall te da će priču o Samanthi zavrtjeti na drugi način. Kao da je još uvijek "tu", ali fizički je ne vidimo.

Cattrall je prošlog mjeseca za Variety rekla da je producenti nikada nisu tražili da ponovno bude dio priče, što je Parker u podcastu potvrdila.

image

Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall u 'Seksu i gradu'.

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

"Nismo tražili Kim da bude dio ovoga jer je jasno dala do znanja da to nije nešto čime se želi baviti i nije nam djelovalo ugodno. Nismo je zbog toga otpisali, već smo samo naučili neke stvari - da bolje slušamo druge. Ako javno govore o tome da ne žele biti negdje i da im nije ugodno nešto raditi, to je ok, čujemo vas!", kazala je Parker koja ne želi da je uvlače u nešto za što nije kriva.

"Stalno se spominje ta svađa između nas. Nikad se nisam svađala s ikim s kim sam radila. Nije bilo javnog spora ili prepirke jer to nije način na koji volim komunicirati. Stvarno bih voljela da se o ovome prestane govoriti kao o svađi jer je samo jedna osoba govorila", poručila je Parker.

Linker
03. listopad 2023 16:49