Ouzounova/Splash News
odlučno "ne"

Sarah Jessica Parker o posebnoj klauzuli iz ugovora:'Plakala sam i zapomagala kada su to tražili od mene'

Dobitnica Emmyja i Zlatnog Globusa prisjetila se ključnog trenutka na početku karijere kada se izborila za sebe slušajući svoju intuiciju

Glumica Sarah Jessica Parker slavna je u filmskoj industriji gotovo četiri desetljeća, a najpoznatija je po svojoj ulozi Carrie Bradshaw iz "Seks i grada". Ovog tjedna pristala je secirati svoju bogatu karijeru za časopis People čiju naslovnicu krasi.

Majka osmogodišnjih blizanki Tabithe i Lorette i petnaestogodišnjeg sina Jamesa Wilkieja koja je stabilnom braku s glumcem Matthewom Broderickom u najranijim ulogama imala je prilično jasan stav oko skidanja u filmu.

Sarah Jessica Parker spotted with short blonde hair while filming a new project in New York City, New York.
<P>
Pictured: Sarah Jessica Parker
<B>Ref: SPL1536295  120717  </B><BR/>
Picture by: Felipe Ramales / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Felipe Ramales / Splash News

"Na početku karijere producenti su preda mnom govorili da ću morati skinuti na setu, a ja sam samo počela ridati i govoriti ne.
Moj agent jasno mi je rekao da ne radim ništa što ide kontra moje intuicije i odmah je poslao automobil i kartu za avion da me vrati kući. Svjesna sam koliko sam sretna da sam u tom trenutku imala takvog čovjeka uz sebe. Nedavno sam srela producenticu koja je radila na tom filmu pa me ona podsjetila na to koliko sam plakala i zapomagala nakon što su to tražili od mene. Bila pod strašnim pritiskom", rekla je Parker u intervjuu koja se dotaknula i svog angažmana u HBO-ovoj seriji "Divorce".

Ljubiteljica dizajnerskih cipela imala je posebnu klauzulu u svom ugovoru za seriju "Seks i grad". U njoj je pisalo kako se neće morati skinuti ili pokazati bilo koji intimni dio svojeg tijela.

BERLIN - MAY 15:  Actresses Sarah Jessica Parker (L) and Kim Catrall arrive at the German premiere of 'Sex And The City' at the cinestar on May 15, 2008 in Berlin, Germany.  (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)
Getty Images


"Skromna sam osoba i nisam ponosna na to kako izgledam. Nisu me mogli platiti dovoljno ni da unajme nekoga da glumi moje golo tijelo u scenama golotinje. U mom ugovoru je također bilo navedeno: bez dvojnika za tijelo", rekla je glumica.

Linker
23. travanj 2024 21:06