Iskreno o svađi

Sarah Jessica Parker konačno javno rekla što misli o suradnji s Kim Cattrall: Čini se da joj se neće svidjeti

Cattrall već dulje vrijeme tvrdi kako nema šanse da se vrati u franšizu, a kao razlog je navodila isključivo tenzije sa svojim kolegicama.

Čini se da je prijateljstvo Carrie Bradshaw i Samanthe Jones dobilo i posljednji čavao u lijesu, a zakucala ga je upravo 'Carrie', odnosno glumica Sarah Jessica Parker. Zvijezda serije "Seks i grad", kao i njenog nastavka "I tek tako", iskreno je rekla što misli o potencijalnoj suradnji s kolegicom Kim Cattrall. I kako se čini Carrie i Samantha više nikad neće pojesti ručak, niti popiti koktel zajedno.

Kada su pitali Sarah Jessicu bi li joj bilo prihvatljivo da se Kim Cattrall vrati s ulogom u franšizu "Seks i grada", nije se pokušala izmotati. "Mislim da mi ne bi bilo, zato što je previše toga bilo javno izrečeno o njenim osjećajima s njene strane. Nisam sudjelovala u tome, niti sam čitala članke, ali su mi drugi ljudi skrenuli pozornost na to", jasna je bila Parker.

image

Carrie i Samantha na ekranu su bile najbolje prijateljice.

ALAMY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Otkriveno čije cipele nosi Carrie Bradshaw u hit seriji: ‘Nevjerojatno je da misterij i dalje postoji‘

Cattrall već dulje vrijeme tvrdi kako nema šanse da se vrati u franšizu, a kao razlog je navodila isključivo tenzije sa svojim kolegicama. Parker je istovremeno stalno negirala bilo kakve sugestije o svađi s Cattrall.

Prisutna duhom

U prvoj epizodi nove-stare serije iz franšize, koju emitira HBO, objašnjeno je kako je Samantha preselila u London zbog posla, kasnije su likovi otkrili da je Samanthin "ponos povrijeđen", nakon što joj je Carrie morala otkazati suradnju zbog stanja u svijetu izdavaštva.

image

U seriji 'I tek tako' nema Samanthe Jones.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Pogledala sam ‘I tek tako‘ i doživjela šok za šokom: Premalo humora, nimalo seksa i ono ključno - što je s modom?

Iako je fizički lik Samanthe Jones, odnosno Kim Cattrall, bio odsutan u svih 10 epizoda serije "I tek tako", njen lik je duhom itekako bio prisutan kroz tijek priče. Ona i Carrie nekoliko su puta komunicirale putem poruka, a povezale su se nakon šokantne smrti Face.

Linker
18. travanj 2024 05:00